Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Κρυονέρι – Παμπαιανικός 2-0

Published

on

Το Κρυονέρι επικράτησε του Παμπαιανικού με 2-0 και ξέφυγε εφτά βαθμούς από τον αντίπαλό του, τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Σαφώς καλύτερο στο 1ο ημίχρονο το Κρυονέρι κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 6΄ με κοντινό σουτ του Μεχίλλη μετά από σέντρα του Ζερμπίνη και λάθος της άμυνας του Παμπαιανικού. Το γρήγορο γκολ επέδρασε αρνητικά την ομάδα της Παιανίας, η οποία στο 36΄ δέχτηκε το 2-0, όταν ο κορυφαίος του αγώνα Ζερμπίνης με ωραίο πλάγιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Κασελούρη. Στο 2ο ημίχρονο ο Παμπαιανικός ανέβασε την απόδοσή του αλλά τελικά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ και το Κρυονέρι πήρε τη σπουδαία νίκη.

Διαιτητές κ.κ. Παπάζογλου, Πολυχρονιάδης, Βουδούρης.

ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Μ. Καστρινός, Ο. Θανασούλης (80΄Χιώτης), Ρίζος, Κ. Καστρινός, Κανταρέλης, Χαλίλι, Χρυσικόπουλος (90΄Μόνος), Χουζούρης, Γ. Θανασούλης (72΄Ελούνα Αμπέλε), Ζερμπίνης, Μεχίλλη.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Α. Αζακάς (46΄Λαλαούνης), Ν. Αζακάς, Βύζας, Οικονομίδης (46΄λ.τρ. Ζάχαρης), Παπασωτηρίου (75΄λ.τρ. Αγγελόπουλος), Selvija, Κατσαρός, Μυρτάϊ, Γκόμπλιας, Λαγός.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply