Connect with us

stoplekto

Κρυονέρι – Παμπαιανικός 4-2

Published

on

Με νίκη ξεκίνησε τους αγώνες του Κυπέλλου το Κρυονέρι αφού επιβλήθηκε με 4-2 του αξιόμαχου Παμπαιανικού.

Ο αγώνας ξεκίνησε με το Κρυονέρι να θέλει το γρήγορο γκολ, χάνοντας μάλιστα μία κλασική ευκαιρία όταν στο 10΄ σε σουτ του Πίστα, έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Παπασωτηρίου και ενώ είχε εξουδετερωθεί ο Κασελούρης. Ο Παμπαιανικός στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε στο 25΄να προηγηθεί 0-1, με πλάγιο σουτ του Selvija από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ενώ είχε αποφύγει με δύο θαυμάσιες ντρίπλες τον Κολώτα. Στο 34΄ σημειώθηκε το 0-2, όταν μετά από ωραίο συνδυασμό και κατοχή της μπάλας μεταξύ των μέσων και των επιθετικών του Παμπαιανικού, τελικός παραλήπτης ήταν ο Μυρτάϊ ο οποίος παρά την πίεση του Βλαχάκη έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα του Κρυονερίου.

Άμεση αντίδραση του Κρυονερίου στο 39΄ με τον Πίστα ο οποίος με σουτ έγραψε το 1-2, ενώ οι παίκτες του Παμπαιανικού σταμάτησαν για οφσάιντ σε υπόδειξη του βοηθού και ο διαιτητής έδειξε συνέχεια του αγώνα, ενώ στο 45΄ο Γιαλαμάς σημείωσε το 2-2, όταν έπιασε την κεφαλιά μετά από φάουλ του Σονίδη.

Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αλλά το Κρυονέρι στο 67΄ κατάφερε να προηγηθεί, όταν σε σουτ του Κεφαλά απέκρουσε ο Κασελούρης αλλά με προβολή ο Θανασούλης πρόλαβε τους αμυντικούς και έγραψε το 3-2.

Το τελικό 4-2 σημειώθηκε στο 92΄όταν μετά από πάσα του Χρυσικόπουλου ο Osmanaj έπιασε το σουτ και νίκησε τον Κασελούρη.

 

Διαιτητές οι κ.κ. Λιαππης Επ., Πειρασμάκης Νικ., Δομούσης Θ.

 

ΚΡΥΟΝΕΡΙ (ΜΑΝΤΟΥΚΑΣ Δ.): Ζειμπέκος, Βλαχάκης, Κολώτας, Ελούνα, Γιαλαμάς, Χουζούρης, Μανουσάκης, Σονίδης(45΄Δεσύλλας), Πίστας(64΄Θανασούλης), Κεφαλάς(71΄Χρυσικόπουλος), Osmanaj.

 

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (ΧΕΡΙΔΗΣ Ι.): Κασελούρης, Κρητικός(75΄Κονδύλης), Λαλαούνης Αλ., Χατζής, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Selvija, Στασινούλιας, Κατσικώστας(87΄Λαλαούνης Ιασ.), Κατσαρός, Μυρτάϊ.

Γράφει ο Γιάννης Παπασωτηρίου

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply