Connect with us

stoplekto

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της Προοδευτικής

Published

on

Η Προοδευτική ανακοινώνει την κυκλοφορία και για φέτος στον κόσμο τής τά εισιτήρια διάρκειας. Ειδικά φέτος θά υπάρχουν τιμές για όλους με μοναδικό στόχο όλοι οι φίλαθλοι νά μπορούν να απολαύσουν την αγαπημένη τούς ομάδας ενισχύοντας της ταυτόχρονα. Από αύριο θα ναι στη διάθεση των φιλάθλων μας στα σημεία που θα ανακοινώθει, με τις εξής τιμές : vip , θύρα πάνω από τους πάγκους με χρήση κυλικείου και wc, 150 ευρώ. Θύρα nogate 20 ευρώ. Θύρες 4-5 με χρήση κυλικείου και wc 50 ευρώ , το ίδιο και για τη κάρτα grimson club με 50 ευρώ και θα υπάρχει και η οικογενειακή και παιδική θύρα με 30 ευρώ . Επίσης στα δημοσιογραφικά θεωρεία θα δημιουργηθούν και δυο σουίτες με όλα τα κομφόρ που θα μπορεί να φιλοξενήσει ως 6 άτομα η κάθε μια. Η τιμή τους θα ανακοινωθεί προσεχώς . Καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Επίσης στις 1 Σεπτέμβρη θα ανακοινωθεί που θα γίνονται οι νέες εγγραφές μελών και η τιμή εγγραφής , ενόψει της Γ συνέλευσης του Οκτωβρίου και η ανάδειξη διοίκησης διετίας.

η διοίκηση έχει ξεκινήσει ανακαίνιση στους ήδη υπάρχοντες χώρους αποδυτηρίων, ιατρείου, ιματισμός και δημιουργεί αποδυτήρια διαιτητών και γραφειο. Θα ανακαινιστεί και τα αποδυτήρια των προπονητών . Επίσης δημιουργούνται χώροι κυλικείων στο γήπεδο.