Connect with us

8ος Όμιλος

Κυπελλούχος Ερασιτεχνών η Ιεράπετρα

Published

on

Ο Ο.Φ. Ιεράπετρας πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών αφού επικράτησε με 2-0 της Νίκης Βόλου. Στο 2′ ο Ντιατά ανατράπηκε από τον Ζιώγα εντός περιοχής και κέρδισε την αποβολή του παίκτη των Θεσσαλών. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Παπαδόπουλος ο οποίος έκανε το 1-0. Στο 23′ ο Τζήμας απέκρουσε το σουτ του Μούτσα, ενώ στο 33′ έγινε το 2-0 με πλασέ του Κορέτα.

Στην επανάληψη, οι Βολιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν, με τ σουτ του Τζαθα στο 50′ να φεύγει λίγο άουτ. Στο 65′ ο Τζήμας έδιωξε σωτήρια το πλασέ του Ντιατά, στην απάντηση του ΟΦΙ.

Μελανό σημείο του αγώνα ο σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή Καραγιάννη στο 1′ που υπέστη κάταγμα κνήμης – περόνης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Τζήμας, Χ. Καρτσαμπάς, Βέργος, Λάιος, Κοντοές (46′ Βουεδάκης), Ζιώγας, Ιορδανίδης, Μέτσε, Τζάθας, Ντινιωτάκης (70′ λ.τ. Παπαδήμας), Αναστασίου.

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Πρίφτης, Πηγιάκης, Καραγιάννης (11′ λ.τ. Μίγγας (82′ λ.τ. Πυθαρούλης)), Κορομηλάς, Τζελέπης, Πετάσης (61′ Μπιταξής), Μούτσα, Ουζούνογλου, Ντιατά, Παπαδόπουλος, Κορέτα (67′ λ.τ. Κωνσταντίνου).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply