Connect with us

stoplekto

Κυριάρχησε του Αγίου Δημητρίου η Λυκόβρυση

Published

on

Στα δύσκολα η Λυκόβρυση δείχνει τον χαρακτήρα και την ποιότητα της, καθώς φρόντισε να δώσει συνέχεια στο σαρωτικό 4-1 στους Αγίους Αναργύρους με νέα επιτυχία εντός έδρας κόντρα στον Άγιο Δημήτριο. Η μάχη αφορούσε την δεύτερη θέση, εκεί που βρίσκονται προσωρινά, πλέον, οι ‘κυανοκίτρινοι’ έχοντας 17 πόντους, σε αντίθεση με την ‘Μπάρτσα’ που έχει 16 βαθμούς στην τρίτη θέση παλεύοντας για την επάνοδο. Το σημαντικό τρίποντο για το συγκρότημα του Κώστα Ιωάννου υπέγραψε, αρχικά, ο Δρακόπουλος με κεφαλιά στο 15′ και στη συνέχεια ο ηγέτης του συλλόγου, Δημήτρης Ραυτόπουλος, στο 90+1′ κρεμώντας τον εξερχόμενο Μανέα. Σε πολλά σημεία του παιχνιδιού κυριάρχησε η δύναμη δείχνοντας το πάθος και των δύο συνόλων για την νίκη.

Διαιτητές: Ντάουλας Φ., Τζελέπης Δ., Σύψας Ι.

Λυκόβρυση (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Κωτσιόπουλος, Κορδολαίμης, Θάνος, Αγγελής, Ραυτόπουλος Π., Κάντριου, Μήτογλου (85′ Δαφνάς), Δρακόπουλος (58′ Παπαθανάσης), Ραυτόπουλος Δ., Καπλάνης (73′ Σταματέλος).

Μπάρτσα (Βαγγέλης Φωτουλάκης): Μανέας, Σμυρλής, Μανιάτης (68′ Μηλιός), Κυριάκης, Φειδάς, Ζανάι, Κοκλίδης, Ζησόπουλος (79′ Τσαρουχής), Τοροσιάδης (68′ Ψαρράς), Χαραλαμπόπουλος, Στεφανιδάκης.