Connect with us

4ος Όμιλος

Κυριακίδης: Δύσκολη περίοδος για τον Ιωνικό

Published

on

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο αρχηγός του Ιωνικού, Ηλίας Κυριακίδης, στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη νίκη με 2-0 επί του ΑΟ Γλυφάδας. Παρ’ όλα αυτά, ο 29χρονος μέσος επικεντρώθηκε περισσότερο στις διοικητικές εξελίξεις που γίνονται  στην ομάδα της Νίκαιας. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ιωνικού για το παιχνίδι με την Γλυφάδα:
“Η υπεροχή μας ήταν καθολική. Ήταν μία εμφάνιση που ικανοποιήσε εμάς αλλά και τον κόσμο. Σίγουρα η νίκη μας δίνει δύναμη για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. Το παιχνίδι θεωρώ ήταν απολαυστικό και σε αυτό βοήθησε ο αντίπαλος που δεν έκανε σκόπιμα καθυστερήσεις αλλά προσπάθησε να παίξει το παιχνίδι του”.

Όσο αφορά στο κομμάτι των διοικητικών εξελίξεων, ο Ηλίας Κυριακίδης δήλωσε:
“Περνάει μία δύσκολη περίοδο ο Ιωνικός. Τα τελευταία έξι με επτά χρόνια επικρατεί ανασφάλεια, αφού ο σύλλογος έχει βρεθεί στις μικρότερες κατηγορίες. Όποιος μπορεί να στηρίξει την ομάδα με τον δικό του τρόπο, είτε είναι ποδοσφαιριστής, είτε η καινούρια διοίκηση, ας δείξουν εμπράκτως την βοήθειά τους. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι όλοι μας και να καταφέρουμε να ανεβάσουμε τον Ιωνικό στις επαγγελματικές κατηγορίες”.

Ο 29χρονος αρχηγός της Νικαιώτικης ομάδας, πρόσθεσε:
“Κατανοούμε τα προβλήματα που υπάρχουν. Δεν συμβαίνουν μόνο στην δική μας ομάδα αλλά στις περισσότερες στην Ελλάδα. Είναι ελάχιστες οι υγιείς ομάδες. Η μόνη υγεία που εκπέμπει στον σύλλογο είναι η ανιδιοτελής αγάπη που υπάρχει απ’ όλους για τον Ιωνικό. Με προσπάθεια, με ψυχή και την αγάπη που υπάρχει γι’ αυτή την ομάδα να καταφέρουμε να την κρατήσουμε ψηλά”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply