Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κυριακουλέας: Τα νέα παιδιά αποκτούν το πνεύμα του νικητή

Published

on

Το Παλαιό Φάληρο συνεχίζει την προσπάθεια του για να μείνει στην κατηγορία και την Κυριακή στις 15:00 υποδέχεται τον Άγιο Δημήτριο σε ένα παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί ντέρμπι παραμονής. Ο προπονητής του Φαλήρου, Παύλος Κυριακουλέας, μίλησε στο site μας Stoplekto.gr για την αναμέτρηση που ακολουθεί αλλά και την προσπάθεια των νέων παιδιών έως τώρα.

Αναλυτικά δήλωσε: ”Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με τέσσερις σημαντικές απουσίες. Όμως, έχουμε ανεβάσει μικρούς από το εφηβικό και προσπαθούμε να καλύψουμε τα κενά. Βλέπουμε όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο και σιγά σιγά βελτιωνόμαστε, όπως με τα Σούρμενα όπου κάναμε μια καλή εμφάνιση. Ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τον Άγιο Δημήτριο και πιστεύω ότι θα γίνει δυνατός αγώνας γιατί και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Τα νέα παιδιά έχουν προσαρμοστεί στη φιλοσοφία μας, έχουν καλή ψυχολογία, αποκτούν το πνεύμα του νικητή και θέλω να τους κάνω να πιστεύουν στους εαυτούς τους.”

Στο απουσιολόγιο του κύριου Κυριακουλέα βρίσκονται οι εδώ και καιρό τραυματίες Νικηφοράκος, Τσάφος και Γιαννακόπουλος ενώ ο Καλογερόπουλος παραμένει τιμωρημένος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply