Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κυριακουλέας: Το θέλαμε περισσότερο

Published

on

Ίσως η Ηλιούπολη να μην έθελξε με την απόδοσή της στο ντέρμπι με τον Χαραυγιακό, όμως σημασία σε αυτούς τους αγώνες έχει πάντα η νίκη και μόνο αυτή. Με την ευκαιρία της επικράτησης του ΓΣΗ ο προπονητής της ομάδας Παύλος Κυριακουλέας, ο οποίος έχει καταφέρει να φτιάξει ένα νεανικό σύνολο το οποίο σε κάθε παιχνίδι διακρίνεται για την μαχητικότητα του, παραχώρησε δηλώσεις στον Κωνσταντίνο Ράπτη όπου και τόνισε αναλυτικά για το μεγάλο ματς: «Θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι και έτσι καταφέραμε να φτάσουμε σε μία πολύ μεγάλη νίκη την οποία και πιστεύω πως αξίζαμε αφού δημιουργήσαμε πιο κλασικές ευκαιρίες από τον Χαραυγιακό. Ακόμη και αν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν τα παρατήσαμε και πιστέψαμε στην ανατροπή. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και στο τιμ για την μεγάλη αυτή νίκη, ενώ ο κόσμος μας γι’ακόμη μία φορά ήταν ο 12ος παίκτης μας.»

Καρμίρης: Βάζουμε βάσεις για τη νέα σεζόν

Δηλώσεις παραχώρησε και ο βοηθός του Παύλου Κυριακουλέα Λουκάς Καρμίρης, ο οποίος τόνισε πως η Ηλιούπολη έπαιξε για την ιστορία της, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως η ομάδα θέτει από φέτος τις βάσεις για τη νέα σεζόν, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι στο οποίο τα δώσαμε όλα για τη νίκη. Παίξαμε για την ιστορία μας και φτάσαμε σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Το κυριότερο απ’όλα είναι ότι συνεχίζουμε να θέτουμε γερές βάσεις για τη νέα σεζόν.»

Γεμιστός: Το χρωστούσαμε στους εαυτούς μας

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης του Σαββάτου ήταν αναμφίβολα ο Γιώργος Γεμιστός. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής μπήκε ως αλλαγή στο 62′ και στο 76′ πέτυχε το τέρμα που χάρισε τελικά το μεγάλο «τρίποντο» στην Ηλιούπολη. Σε δηλώσεις του μάλιστα ο νεαρός παίκτης τόνισε πως τη νίκη αυτή την χρωστούσαν οι ίδιοι στους εαυτούς τους πρώτα απ’όλα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί πως η ομάδα θα μπορούσε να ήταν ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία: «Πλέον η ψυχολογία μας είναι στα ύψη και ευελπιστούμε πως θα πάμε ακόμη καλύτερα. Τη νίκη αυτή την χρωστούσαμε πάνω απ’όλα στους εαυτούς μας, αφού πιστεύουμε πως την αξίζαμε και στο ντέρμπι του πρώτου γύρου. Επίσης νομίζω πως αδικούμαστε από την βαθμολογική μας θέση και θα έπρεπε να βρισκόμαστε ακόμη πιο ψηλά.»

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply