Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κωνσταντίνος Γάγγος: “Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε”

Published

on

Παρότι δεν βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία αποτελεί τον αρχηγό της Ηλιούπολης τα τελευταία χρόνια που γνωρίζει αρκετά καλά την ιδιοσυγκρασία του συλλόγου.

Η βελτίωση του είναι κατακόρυφη με τον Κώστα Γάγγο να αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που η κάθε ομάδα θα επιθυμούσε να έχει στο δυναμικό της.

Ήρεμος στις κινήσεις του με βοήθεια του να είναι σημαντική σε άμυνα και επίθεση, βγάζοντας το απαιτούμενο πάθος που είναι συνειφασμένο με τη φανέλα του “Ήλιου”.

Ο ικανότατος άσος γνωρίζει ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει επίπεδο η ομάδα του και να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες, με τον ίδιο να παραχωρεί μίνι συνέντευξη όπου μίλησε για ενδιαφέροντα πράγματα.

Τα όσα τόνισε

-Πως αισθάνεται που ξεκινάει η νέα σεζόν;

Αισθάνομαι πολύ ωραία που ξεκίνησε η σεζόν κάτι που περίμενα αρκετό καιρό βλέποντας ότι η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά και έχει βάλει τις βάσεις για κάτι καλό.

-Θεωρείς ότι ο στόχος του πρωταθλητισμού θα είναι δύσκολος για εσάς;

Πιστεύω ότι με τη σκληρή δουλειά και εάν ακολουθήσουμε σωστά τις οδηγίες του προπονητή μας θα κάνουμε μια πορεία αντάξια της ιστορίας της Ηλιούπολης.

-Είναι η χρονιά να επιστρέψει η Ηλιούπολη;

Σίγουρα είναι η ώρα της Ηλιούπολης να επιστρέψει ειναι κατι που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό διότι πρόκειται για μια απο τις πιο βαριές φανέλες της Αθήνας.

-Θεωρείς ότι υπάρχουν ομάδες φαβορί;

Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι απο τα πιο ανταγωνιστικά τον τελευταίων χρόνων γιατί πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Τώρα για το αν κάποια ομάδα είναι φαβορί πιστεύω θα φανεί στο γήπεδο.

-Όντας από τους πιο παλιούς της ομάδας, τι θεωρείς ότι πρέπει να προσέξει ο σύλλογος για να πετύχει το στόχο του;

Ο σύλλογος από πέρσι είναι σε εξαιρετικό επίπεδο. Διαθέτει μια εξαιρετική διοίκηση που είναι πάντα δίπλα στους παίκτες και προσπαθεί να τους παρέχει όσα χρειάζονται για να μπορούν μαζί με το προπονητικό τιμ να δουλέψουν και να πετύχουν τους στόχους και επίσης ένα εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο που προσπαθεί πάντα για το καλύτερο

-Τι μήνυμα έχεις να στείλεις στον κόσμο;

Το μήνυμα που έχω για τον κόσμο της ομάδας είναι ότι πρέπει να ξέρουν ότι από τη μεριά μας θα τα δίνουμε όλα κάθε Κυριακή για τη νίκη και τους θέλουμε στο πλάι μας σε κάθε ματς.