Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κωνσταντίνος Κιρτζιαλίδης: Εχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας

Published

on

Ενας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα γήπεδα της Αθήνας είναι ο Κωνσταντίνος Κιρτζιαλίδης..

Ο σπουδαίος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται με τη φανέλα του Ηρακλείου, και προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα του να διεκδικήσει τον τίτλο και την άνοδο.

Ο Κωνσταντίνος Κιρτζιαλίδης μίλησε στο Plekto.gr και ας δούμε τι μας είπε…

<< Η κατάσταση σίγουρα είναι δύσκολη για όλους μας, προπονητές και παίκτες, που δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε για λίγο καιρό. Ομως πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανόνες έτσι ώστε όσο γίνεται πιο γρήγορα να επιστρέψουμε στα γήπεδα υγιείς.

Όσο αναφορά την επανέναρξη θα είναι δύσκολη γιατί θα χρειαστούμε σίγουρα λίγο καιρό μια μικρή προετοιμασία έτσι ώστε να επανέλθουμε σε καλούς ρυθμούς αγωνιστικούς και να μπορέσει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα από εκεί που σταμάτησε..Εμείς σαν ομάδα θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι μπορούμε !!

Η πορεία μας στο φετινό πρωτάθλημα σίγουρα δεν μας ικανοποιεί γιατί έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας αρκετά..Είμαστε μια οικογένεια, παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο όμως σε κάποια κρίσιμα σημεία χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας με σκοπό να έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς που έπρεπε να έχουμε πάρει ..Από εκεί και πέρα έχουμε μεγάλη ποιότητα σαν ομάδα και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να είμαστε εμείς στην κορυφή του πρωταθλήματος στο τέλος της σεζόν !!

Οι στόχοι μου προσωπικά για φέτος είναι να συνεχίσω να βρίσκω δίχτυα και να δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα !!! >>