Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Κωνσταντίνος Κωστόπουλος: Πετύχαμε το στόχο μας…

Published

on

Την επιστροφή της στην Β’ κατηγορία της Αθήνας πανηγυρίζει πλέον η Αναγέννηση Πετρούπολης…

Ενας από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου ήταν και ο Κωνσταντίνος Κωστόπουλος. Ο ικανότατος γκολκίπερ μίλησε στην ιστοσελίδα μας και ας δούμε τι μας είπε..

Η φετινή σεζόν άρχισε με καλή  διάθεση με στόχο την άνοδο, όπως είχε πει και η διοίκηση. Εγιναν κάποιες προσθήκες στην ομάδα όταν άρχισε η σεζόν. και στην πορεία υπήρχαν κάποια αρνητικά και θετικά αποτελέσματα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποια ματς και την πιο κρίσιμη στιγμή ήρθαν στην ομάδα κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι μας βοηθήσανε. Κάποιοι παίκτες έφυγαν και τους αναπληρώσαμε με κάποιες άλλες προσθήκες, ενώ αλλάξαμε και προπονητή.

Από την αρχή μέχρι το τέλος ήμασταν οικογένεια, σαν μια γροθιά, αλλά και η έλευση των έμπειρων παικτών και του προπονητή μας έκανε ακόμη πιο δυνατούς. Ηταν πολύ δύσκολη χρονιά με πολλά εμπόδια στην πορεία της ομάδας, αλλά μέσα από τα εμπόδια γίνεσαι πιο δυνατός…Πήγαμε από την 6η θέση στην μέση της χρονιάς στην δεύτερη θέση με μεγάλη προσπάθεια, ιδρώτα και ώρες προπόνησης με πολλές θυσίες από μένα και όλους τους ποδοσφαιριστές, και έτσι φτάσαμε εκεί που έπρεπε…

θα ήθελα εγώ προσωπικά και πιστεύω όλοι οι οικογένεια της Αναγέννησης να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που ήρθαν και βοηθήσανε. Ενα μεγάλο ευχαριστώ για την πιο πολύτιμη βοήθεια στον κύριο Χρήστο Καφούρο που από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν δίπλα στην ομάδα και ήταν και είναι η ψυχή της ομάδας, και είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος !!

Και ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο και τις ακαδημίες τις ομάδες που στον αγώνα μπαράζ ήταν δίπλα μας και μας στήριζαν μέχρι το τέλος!!

Οσο για μένα, θα συζητήσω με τη διοίκηση της ομάδας και θα δούμε τι θα γίνει…