Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κωνσταντόπουλος: “Έχω μάθει να παίζω για να κερδίζω πάντα”

Published

on

Θέση μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Αθηναϊκό πήρε και ο προπονητής της Αγίας Παρασκευής, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι εξύβρισε τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας του Αθηναϊκού, κ. Δωριάδη, ωστόσο δηλώνει ότι έπραξε με αυτόν το τρόπο διότι ο τελευταίος αντέδρασε με τον ίδιο τρόπο αρχικά.

Αναλυτικά, το σχόλιο του έμπειρου κόουτς

”Θα απαντήσω για την αποκατάσταση της αλήθειας. Στη ζωή μου έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Το ξέρω ότι αυτό δεν είναι πάντα καλό. Έχω λοιπόν να αναφέρω ότι μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αθηναϊκό, ενώ μιλούσα με το διαιτητή κατευθύνθηκε πάνω μου ο φυσιοθεραπευτής ”ΚΥΡΙΟΣ” Δωριάδης, με έπιασε από το λαιμό και με έβρισε. Ναι του απάντησα και τον έβρισα και εγώ και αναγνωρίζω ότι ήταν λάθος μου. Έχω μάθει να παίζω πάντα για να κερδίζω και να διεκδικώ αυτό που μου αξίζει. Πάντα αυτό θα κάνω όσο και εάν δεν αρέσει σε κάποιους. Επίσης κλείνοντας θέλω να πω ότι η αντιπαράθεση μου η λεκτική είχε να κάνει με τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας και όχι με τον Αθηναϊκό. Κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να φέρνουν σε αντιπαράθεση πρόσωπα με συλλόγους. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την μεγάλη νίκη”.