Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κωνσταντόπουλος: “Οι στόχοι οριοθετούνται κάθε Κυριακή”

Published

on

Εάν η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή, τότε η Αγία Παρασκευή πέτυχε μια σπουδαία νίκη στον αγώνα με τους Τράχωνες.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλο από τα πρώτα λεπτά κιόλας έβαλε τις βάσεις και αφού προηγήθηκε με 0-2 τα υπόλοιπα ήταν μετά θέμα διαχείρισης.

Ο νεαρός προπονητής με δήλωση του αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη που πήρε η ομάδα του τονίζοντας

”Εμείς δεν αλλάξαμε κάτι. Ήμασταν σοβαροί και εφόσον σημειώσαμε δυο γκολ δυσκόλεψε η κατάσταση για τον αντίπαλο που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τακτικα είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του και θέλω να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους των Τραχώνων για τη φιλοξενία. Συνεχίζουμε και όλα τα ματς που ακολουθούν θα τα αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα. Άλλωστε, δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε παιχνίδια σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε”.

Ερωτηθείς εαν η νίκη κόντρα στους Τράχωνες αλλάζει τους στόχους που έχουν τεθεί από την αρχή του καλοκαιριού, ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου Χαλανδρίου δήλωσε:

Οι στόχοι της Αγίας Παρασκευής έχουν να κάνουν με το πλάνο που έχει τεθεί. Σκοπός μας αποτελεί να αποδίδουμε καλό ποδοσφαιρο και να αναδεικνύουμε ταλαντούχους παίκτες για τα επόμενα χρονια. Πρέπει να κάνουμε ένα ένα-ένα τα βήματα χωρίς να βιαζόμαστε”.