Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κωνσταντόπουλος: Την ηρεμία στις ομάδες την δίνει η στάση των διοικήσεων 

Published

on

Στο γεγονός ότι η ηρεμία που επέδειξε η διοίκηση του συλλόγου τις πρώτες αγωνιστικές όπου η Αγία Παρασκευή δεν είχε ξεκινήσει καλά, αποτέλεσε το καλύτερο… φάρμακο για να επανέλθει στις επιτυχίες η ομάδα.

Αυτό ήταν το σχόλιο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου μετά τον αγώνα με τα Πετράλωνα.

Αναλυτικά,

Την ηρεμία στις ομάδες την δίνει η στάση των διοικήσεων και πραγματικά ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας που στις πρώτες αγωνιστικές στάθηκε δίπλα σε εμένα και στους παίκτες και μας στήριξε δίνοντας μας ώθηση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που παρά τα προβλήματα τραυματισμών ανταποκρίνονται.

Η ομάδα έχει καλούς παίκτες και προχωράει. Το ματς ήταν μοιρασμένο. Στο 5′ προηγήθηκε ο αντίπαλος, και εμείς είχαμε ευκαιρία με τον Κοβάνη. Όμως το ματς θα μπορούσε να είχε τελειώσει στο 40′ όπου ο αντίπαλος έχασε ευκαιρίες. Στο β’ μέρος όμως είχαμε την καθολική υπεροχή. Είχαμε τρια δοκάρια και είναι σημαντικό ο τρόπος που αγωνιστήκαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια εκτός από τους παίκτες μου και στον αντίπαλο αφού διαθέτει καλή ομάδα και καλό προπονητή αλλά και στους διαιτητές. Συνεχίζουμε στο ίδιο πλάνο και βλέπουμε το ματς με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου που έχει για προπονητή τον Χρήστο Βλάχο που σέβομαι απεριόριστα.