Connect with us

6ος Όμιλος

Κωστόπουλος: Έκλεισε ο κύκλος μου, νιώθω υπερήφανος

Published

on

O Βασίλης Κωστόπουλος το βράδυ της Τετάρτης 27 Μαίου στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Παναρκαδικού η οποία αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας των μελών ανακοίνωσε την πρόθεση του για το τέλος της διαδρομής του από τον προεδρικό θώκο του σωματείου.

Όπως ο ίδιος ανέφερε ο κύκλος του στην διοίκηση του Παναρκαδικού έκλεισε και συνεπώς η ιστορική ομάδα της Τρίπολης βαδίζει στην εκλογή νέου προέδρου με την ανάδειξει και του νέου διοικητικού συμβουλίου το επόμενο διάστημα.

Ο νυν πρόεδρος του Παναρκαδικού Βασίλης Κωστόπουλος έκανε ένα μίνι απολογισμό των δύο αυτών χρόνων που ήταν στο τιμόνι του Παναρκαδικού κάνοντας παράλληλα ειδική αναφορά στις δυσκολίες τις οποίες αντιμωετώπισε και έβγαλε εις πέρας η διοίκηση, με την πορεία της ομάδας να επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την με μεθοδική δουλειά που έγινε σε διοικητικό επίπεδο στο σωματείο.

Ο Βασίλης Κωστόπουλος όπως είπε νιώθει υπερήφανος που ήταν στο πόστο αυτό και ευχαρίστησε όλα τα μέλη, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές του Παναρκαδικού όπου συνεργάστηκε αυτά τα χρόνια  ενώ ταυτόχρονα είπε πως με σεβασμό στο όνομα και την ιστορία της φανέλας του Παναρκαδικού η διοίκηση δούλεψε σκληρά με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είναι γεγονός πως η διοίκηση αυτή του Παναρκαδικού κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη ενώ και ο Βασίλης Κωστόπουλος ως ένας από τους πιο επιτυχημένους προέδρους βάση της συνολικής εικόνας της ομάδας, της οργάνωσης του σωματείου αλλά του πλάνου του οποίου ακολουθήθηκε με ορθολογισμό σύνεση και προγραμματισμό σε όλα τα επίπεδα.

Η διοίκηση του Παναρκαδικού με τον Βασίλη Κωστόπουλο πρόεδρο καθιέρωσε την ομάδα σε δύσκολες εποχές ως μια σταθερή δύναμη στην Γ’ Εθνική κατηγορία και κυρίως έκανε τον Παναρκαδικό να αποπνέει ποδοσφαιρική υγεία εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου βάση στην σκληρή δουλειά που έγινε από όλους.

Έτσι λοιπόν ο Βασίλης Κωστόπουλος έπειτα από 6 χρόνια στην διοίκηση και την ηγεσία του Παναρκαδικού ολοκληρωνει με επιτυχία το έργο του και είναι έτοιμος να παραδώσει την ομάδα στην νέα της εποχή και μένει να δούμε ποια θα είναι τα νέα κομμάτια του διοικητικού παζλ του τριφυλλιού το επόμενο διάστημα.

Πηγή – arcadiaportal.gr