Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κωστόπουλος: “Δεν υπάρχει φαβορί”

Published

on

Η πορεία που διαγράφει το Ηράκλειο το τελευταίο διάστημα δείχνει ότι η δουλειά που έγινε πέρυσι από τη διοίκηση ήταν άξια θαυμασμού. Παρότι κατάφερε να δημιουργήσει ένα σύνολο εξ ολοκλήρου από την αρχή ο σύλλογος των βορείων προαστίων βαδίζει από το καλύτερο στο καλύτερα και ήδη η ομάδα πρωταγωνιστεί στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.
Με οδηγό λοιπόν την περσινή χρονιά, και με μαέστρο τον Νίκο Παπαρούνη, οι ‘νερατζουρι’ τα πηγαίνουν εξαιρετικό έχοντας εξαιρετική συγκομιδή.
Το ευχάριστο δε από τη συγκεκριμένη πορεία είναι η παρουσία των νεαρών παικτών από τα τμήματα υποδομής που δείχνουν ότι έχουν το μέλλον μπροστά τους για να πετύχουν και να κάνουν το βήμα παραπάνω εφόσον αρπάξουν την ευκαιρία.
Η ιστοσελίδα μας www.stoplekto.gr επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Νάσο Κωστόπουλο, ο οποίος ουσιαστικά ανέλυσε στα σημεία που ανεβάζουν επίπεδο την ΑΕ Ηρακλείου.
Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

“Η πορεία της ομάδας οφείλεται στην γενική χημεία παιχτών προπονητή και διοίκησης. Δεν υπάρχει καμία απολύτως πίεση και αυτό γιατί πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά και σ’ αυτή την ομάδα αφού γνωρίζουμε ότι ξέρουν ποδόσφαιρο δεν απομένει τίποτα από το να παίζουν ελεύθερα. Ετσι έχουν καταφέρει να πρωταγωνιστούν στην κατηγορία οπως αρμόζει στην ομάδα του Ηρακλείου παίζοντας και πολυ ωραίο ποδόσφαιρο παράλληλα”.

Ερωτηθείς ποια ομάδα θα χαρακτήριζε το φαβορί για τον τίτλο υπογράμμισε:Στον όμιλο μας υπάρχουν 4 τουλάχιστον ομάδες που μέχρι τώρα έχουν δείξει πως μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο, ουσιαστικά φαβορί μέχρι τώρα δεν υπάρχει! Όλα θα φανούν στις επόμενες αγωνιστικές”.

Σε ερώτηση για την ανάμνηση που του έμεινε χαραγμένη στο μυαλό το 2017, ο Νάσος Κωστόπουλος δήλωσε: Ανάμνηση συγκεκριμένη δεν υπάρχει. Υπήρξαν ποδοσφαιρικες στιγμές χαράς, λύπης και μερικών δύσκολων καταστάσεων που έχρισαν συγκεκριμένης διαχείρισης και πιστεύω πως καταφέραμε και είμαστε πολυ καλά φέραμε τον κόσμο του Ηρακλείου στο γήπεδο προσδοκώντας να δώσουμε ποδοσφαιρική υγεία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που το έχει τόσο ανάγκη αφού στο συγκεκριμένο υπάρχουν διαφορετικά κίνητρα από τις επαγγελματικές κατηγορίες”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply