Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κόλλησαν στο μηδέν Διάνα και Σάντα

Published

on

Ωραίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στην Ηλιούπολη ανάμεσα στη τοπική Διάνα και την Αγία Παρασκευή. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα παρά τις πολλές ευκαιρίες, με τη Σάντα να χάνει τα ”άχαστα” στο τέλος και να μπλοκάρει πάνω στη καλά οργανωμένη άμυνα των κόκκινων. Στο πρώτο μέρος, ο ρυθμός ήταν αρκετά καλός και στο 15′ ήρθε η πρώτη μεγάλη φάση, όταν ο Μενούνος έδιωξε δύσκολα στη γωνία του την κεφαλιά του Σκόνδρα. Ένα λεπτό αργότερα, οι γηπεδούχοι έχασαν την μεγαλύτερη τους ευκαιρία με τον Νίκο Απέργη να μην πλασάρει σωστά από ευνοϊκή θέση τον Γιαννόπουλο. Στο δεύτερο μέρος, ο Νίκολι έχασε καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους με κεφαλιά στο 49′ ενώ στο 77′ το σουτ του Μπαλαφούτη αποκρούστηκε με τα πόδια από τον Γιαννόπουλο. Από εκεί και έπειτα, η Σάντα έχασε δύο απίθανες φάσεις για τη νίκη. Πρώτα ο Μουλλάκης στο 90′ αστόχησε μόνος απέναντι στον Μενούνο αφού πλάσαρε ψηλά, ενώ στο 92′ ο Τζίτζης σούταρε από καλή θέση εντός περιοχής άουτ, με αποτέλεσμα το συγκρότημα του Τάσου Δημητρίου να γκρεμίζεται από την κορυφή.

Διάνα (Γ.Χατζηράπτης): Μενούνος, Βογιατζόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μπελέρης, Νίκολι, Δημογιάννης, Καλουδιώτης, Χούδρας, Μπαλαφούτης (80′ Κιάμος), Απέργης Ν. (89′ Γκίκας), Σταθακόπουλος (66′ Σάρρα).

Αγία Παρασκευή (Τ.Δημητρίου): Γιαννόπουλος, Τζίτζης, Κωνσταντίνου, Σκόνδρας, Κουστουμπέκης, Τσώνης, Μουλλάκης, Χατζηπαναγιώτης, Κράσι (46′ Παπάζογλου), Καρβούνης, Αλευρής (61′ Πασάς, 76′ λ.τρ. Λαμπρινάκος).

Photo: Sportifico.gr 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply