Connect with us

slideshow

Κόλλησαν στο μηδέν Ερμής και Δόξα..(φώτο – video)

Published

on

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το παιχνίδι στον Κορυδαλλό μεταξύ του Ερμή και της Δόξας Πειραιά.

Στο πρώτο μισό του αγώνα χρειάστηκαν να περάσουν 36’ ολόκληρα λεπτά για δημιουργία αξιόλογης φάσης καθώς ο Μπούκης επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Κωνσταντινίδη.

Στο 39’ ο Παναγάκος μπήκε μέσα στην περιοχή από πλάγια θέση αλλά είχε πολύ κακό τελείωμα με την μπάλα να φεύγει πολύ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αλογάκου.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα ο Ερμής ήταν φανερά καλύτερος των φιλοξενούμενων και στο 50’ ο Ντάντης χάνει την ευκαιρία να χρηστεί σκόρερ από καλή θέση. Στο 72’ ο ρέφερι Κουρομιχελάκης δείχνει την άσπρη βούλα σε τράβηγμα του Γκουμαλάτσου στον Σορώτο μέσα στην περιοχή. Ο Ζaze εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών αλλά ο πολύ καλός τερματοφύλακας του Ερμή Αλογάκος είπε όχι διατηρώντας το 0-0. Ο Ερμής συνέχισε να πιέζει αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει . Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού οΤζιώτης έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει τους τρείς βαθμούς στην ομάδα του Πειραιά, έφυγε στην κόντρα πάτησε περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν είχε τύχη.

Με λάθη η διαιτησία του Κουρομιχελάκη.

Ερμής Κορυδαλλού : Aλογάκος, Γκουμαλάτσος , Βεντούρης(65’ Σατάλογλου), Τσιρτσίκος, Σάββας, Μπούκης, Ντάντης, Σταύρου, Αυγέρης(46’ Σιδηρόπουλος), Τσατσαρωνάκης(84’ Κrissto), Παυλάκης.

Δόξα Πειραιά: Kωσταντινίδης, Παναγάκος, Παπαϊωάννου, Τούρλος, Βλαχόπουλος, Βεκρής, Τζιώτης, Zaze(84’ Παναγιωτόπουλος), Μπέσης( 83’ Πανοηλίας), Σορώτος(89’ Filoqi), Nιάρος.

Γράφει ο Χ.Ντάρδας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply