Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κόλλησαν στο ‘μηδέν’ Ολυμπιακός Λιοσίων και Αττικός

Published

on

Στο Ίλιον, Ολυμπιακός Λιοσίων και Αττικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα σε μια αναμέτρηση που πήγε στην δύναμη ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων εμφανίστηκαν αρκετά κουρασμένοι. Οι ‘ερυθρόλευκοι’ άφησαν ικανοποιημένο τον Θανάση Ψύλλια, προσπάθησαν για το καλύτερο αλλά η κούραση δεν τους βοήθησε. Το ίδιο ισχύει και για τους ‘πράσινους’ του Σπύρου Παπακανέλλου, ο οποίος πιστεύει ότι είναι νωρίς για συμπεράσματα, θέλει οι παίκτες να προσπαθούν ενώ πιστεύει ότι σιγά σιγά τα πόδια τους θα λυθούν από την κούραση των διπλών προπονήσεων.

Ολυμπιακός (Θανάσης Ψύλλιας): Στουραΐτης, Δούκας, Παπαδόπουλος, Ξενάκης, Σαξανίδης, Γιάκας, Μελέτης, Καμαριάρης, Κίτσιος, Μίρτσεα, Μπέκος. Στο Β’ μέρος μπήκαν και οι:  Τεννές (60′), Αυγέρης, Δασκαλάκης, Κωνσταντινίδης, Παπαθεοδώρου, Ντατσιωνάκης, Μηλιώνης, Τρυφωνόπουλος, Βαλάκος.

Αττικός (Σπύρος Παπακανέλλος): Ξυργιάς (30′ Λογοθέτης), Διγενής, Κουγιουμτζάκης, Κανελλόπουλος, Ντάσης, Ασλανίδης, Τσιάνος, Μπούζας, Καπαρδέλης, Συριόπουλος, Κοτούλιας. Στο Β’ μέρος μπήκαν και οι: Λογοθέτης (60′ Αργυρόπουλος), Κωνσταντινίδης, Λαμπαρδάς, Παπαδόπουλος, Λεμπέσης, Μαμαντού, Κονόμι.