Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κόλλησαν στο Χ Ήφαιστος και Ηράκλειο

0-0 το παιχνίδι

Published

on

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν το απόγευμα Ήφαιστος και Ηράκλειο, καθώς αμφότερες οι ομάδες έμειναν στο ”φτωχό” 0-0. Το Ηράκλειο δεν μπόρεσε να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο τις επιθετικές αρετές του, καθώς η κούραση ήταν εμφανής στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών από το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με το Περιστέρι. Από τη άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι δημιούργησαν λίγες ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα, χωρίς όμως να τις αξιοποιήσουν. Στο α’ μέρος οι ερυθρόλευκοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωστόσο να μπορούν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Περτσά, αφού τα σουτ των Δράκου, Νταγιάντα και Μοντεστάτου δεν βρήκαν στόχο. Στο β’ μέρος το συγκρότημα του Λευτέρη Αλεξάκη ανέβασε στροφές έχοντας την ελαφρά υπεροχή με το μέρος του.

Στο 60′ αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Ηφαίστου Σταυρόπουλος με απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς απέκρουσε εκτός περιοχής τη μπάλα με το χέρι. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι δεν εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι τέλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ζαραβινός με βοηθούς τους Καρατζίκα και Νικολαδό.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Σταυρόπουλος, Βήχας, Παπαδόπουλος, Νάστος, Λημνιάτης, Γιάκας, Τρανός (62′ Συκαράς), Πασπαλιάρης (82′ Θύμι), Νταγιάντας (52′ Τζαβάρας), Δράκος, Μοντεστάτος

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Περτσάς, Καφετζής Γ., Λιόνας, Αναγνωστόπουλος (79′ Λύκος), Πετρίτσης, Κωνσταντινίδης, Κατσούλης, Χριστοδούλου, Δαυίδ (30′ Σπυρόπουλος), Λέκκας (46′ Καφετζής Β.), Σπυρόπουλος Π.

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply