Connect with us

slideshow

Κόλλησε στην Πάτρα η “Ένωση”

Published

on

με σκορ 1-1 έληξε το φιλικό της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Οι ποδοσφαιριστές της “Ένωσης” μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν με τέρμα του Κουρέλα στο 15ο λεπτό. Στη συνέχεια, είχαμε είχαμε άτυχο συμβάν, καθώς τραυματίστηκε ένας φίλαθλος της ΑΕΚ, ο οποίος άμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας άπαντες ελπίζουν πως ο φίλαθλος της ΑΕΚ δεν θα έχει κάτι σοβαρό, με την κατάσταση της υγείας του να είναι αυτή την στιγμή άγνωστη. Στο ημίχρονο, ο Βασίλης Τσιάρτας χάρισε μία φανέλα σε έναν φίλαθλο της ΑΕΚ. Στην επανάληψη το ιστορικό σωματείο της Πάτρας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασε στην ισοφάριση με τέρμα που πέτυχε ο Βούρτσης στο 82′, ύστερα από φρικτό λάθος της “κιτρινόμαυρης” οπισθοφυλακής.

 

Οι συνδέσεις των δύο ομάδων

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Παπακώστας): Bρονταράς, Σπίνουλας, Σαλαμαστράκης, Βοσκόπουλος, Κοιλιάρας, Βούνκ, Φατιόν, Ντίνας, Σολάκης, Ουρτάδο, Μπρέσκα

 

ΑΕΚ (Βαγγέλης Βλάχος): Κωνσταντόπουλος (46′ Αραμπατζής), Λαγός, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Γιάγκο (81′ Βλάχος), Μπουγαϊδης, Φούντας (75′ Σταματής), Ρίκκα (38΄Κοτσαρίδης (62′ Νικολιάς)), Παυλής (46′ Φουρτάδο), Γροντής (53′ Παπαδημητρίου (78′ Νικολόπουλος)), Κουρέλλας (70’Κουρέλλας)

 

 

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply