Connect with us

Uncategorized

Κόρινθος: Φαινόμενα βίας τέλος…

Αυτή η ανακοίνωση αποτελεί μια τελευταία προειδοποίηση

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Κόρινθος ζητώντας συγνώμη από τον κόσμο για τα επεισόδια από μερίδα φιλάθλων και προειδοποιώντας για τελευταία φορά …Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Κορίνθος αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο για τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά την λήξη του αγώνα για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, από πολύ μικρή μερίδα φιλάθλων. Είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε κανένα φαινόμενο βίας, ούτε λεκτικής, εναντίον παικτών, τεχνικής ηγεσίας, φιλάθλων αλλά και αντιπάλων.

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε με χαρά να συγκεντρώνονται στο γήπεδο οικογένειες, παιδιά καθώς και Κορίνθιοι κάθε ηλικίας για να χειροκροτήσουν και να εμψυχώσουν την ομάδα μας, για αυτό τον λόγο δεν θα θα επιτρέψουμε να χαθεί η φίλαθλη ατμόσφαιρα από το γήπεδο.

Αυτή η ανακοίνωση αποτελεί μια τελευταία προειδοποίηση, εάν επαναληφθούν φαινόμενα βίας δεν θα επιτρέψουμε την είσοδο στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις στους αυτουργούς αυτών των φαινομένων, που αποτελούν μια μικρή μειοψηφεία των φιλάθλων μας. Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να προστατέψει τους φιλάθλους, τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και όσους εργάζονται για την ΠΑΣ ΠΑΕ Κορίνθος. Όσοι επιθυμούν να εκφράσουν την άποψη τους για την ομάδα μπορούν να το κάνουν μέσω των διαύλων επικοινωνίας που η ομάδα έχει αναπτύξει.

 

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους Κορινθίους που βρίσκονται και θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στην ομάδα μας στην πορεία της στην Football League 2.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply