Connect with us

6ος Όμιλος

Κόρινθος ’06 – Αχαραναϊκός 1-0

Published

on

Η Κόρινθος ’06  επικράτησε του Αχαρναϊκού με σκορ 1-0  και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς . Η ομάδα του Μπάμπη Πάτρα παρουσιάστηκε τακτικά οργανωμένη και παίζοντας με αντεπιθέσεις κατάφερε να σκοράρει στο  40′ όταν ο Μεγαλοοικονόμου ανέτρεψε το Ράπτη  το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος πραγματοποιώντας το 1-0.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι είχαν τον έλεγχο του ματς,  δημιούργησαν ευκαιρίες, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Μπατίστα να μην βρίσκουν στόχο.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φύγουν  από το γήπεδο του Ισθμού με τον βαθμό της ισοπαλίας, αν ο  Μάνος στο 83’ δεν εξουδετέρωνε  την προσπάθεια του  Δούμουρα, που μόνος με τον Κορίνθιο τερματοφύλακα δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Διαιτητής ήταν ο Κόκκορης με βοηθούς τους Παπαγεωργίου και Λουκά.

Κόρινθος ’06 (Μπάμπης Πάτρας): Μάνος, Κωστόπουλος, Φίλης, Ντερτιλής, Δημητρίου, Κουινελής (75′ Τσατσόπουλος), Αγγελόπουλος (85′ Παπανικολάου), Τσιριγώτης, Γ. Γεωργίου (93′ Βασιλείου), Ράπτης, Κατσούκης (68′ Μαγγίνας).

Αχαρναϊκός (Ντανιέλ Μπατίστα): Γκιμούσης, Πατέρνι (77′ Αμπάρα), Τασιουλής, Μεγαλοοικονόμου, Δούμουρας, Κυριακίδης, Κυρτζιαλίδης (69′ Στραβομύτης), Σαρηγιάννης (46′ Σχουλλής), Τσεβάς, Πλαβούκος, Φέρι.