Connect with us

6ος Όμιλος

Κόρινθος ’06 -Παλληνιακός 0-2

Published

on

Είχε ψυχή οργάνωση και Κοβάνη ο Παλληνιακός στην Κορινθία όπου και νίκησε 2-0 την Κόρινθο ’06.

Μόλις στο 9’ ο  MVP Κοβάνης με  διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μάνου ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους (0-1).

Στο 21’ και πάλι ο Κοβάνης εκμεταλλευόμενος λάθος γύρισμα  αμυντικού της τοπικής ομάδας έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε υποδειγματικά για το 0-2.

Οι γηπεδούχοι σε καμία περίπτωση δεν κατάφεραν να μπουν στο ματς ήταν ητήθηκαν σε δευτερο συνεχόμενο ματς στην εδρα τους και ίσως να ήταν μια από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις τους είχαν επι της ουσίας μια καλή στιγμή στο 78’ σε σουτ του Αγγελόπουλου.

Η ομάδα του μαργαρίτη Χατζηαλέξη θα μπορούσε να πετυχει και άλλο τέρμα αν ο Κυριόπουλος είχε καλύτερα τελειώματα στο 70’ και 79’ αντίστοιχα.

Διαιτητής ήταν ο Πατεράκης με βοηθούς τους Κολλιάκο και Χλεμπογιάννη.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ ‘06 (Μπ. Πάτρας): Μάνος, Κωστόπουλος, Φίλης, Δημητρίου (46’ Τσατσόπουλος), Ντερτιλής, Μαγγίνας, Παπανικολάου (85’ Λέσση), Τσιριγώτης, Ράπτης (83’ Βασιλάς), Κατσούκης (46’ Αγγελόπουλος), Κουιμελής.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Μ. Χατζηαλέξης): Τσάκαλος, Λάζαρης, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος, Δημογιάννης (90’ Καμβύσης), Μαντζώρος, Δημητρακόπουλος, Κυριόπουλος (88’ Κάραβος), Κοβάνης (78’ Αγγελίνας), Τρυφιάτης (62’ Μπουλγκουρίδης).