Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κόρρας: “Να γεμίσει το γήπεδο”

Published

on

Η Διάνα Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, της 1ης του δεύτερου γύρου, πήρε ένα σημαντικό «διπλό» στην έδρα του Άγιαξ Ταύρου, με σκορ 2-1, δείχνοντας πως άφησε πίσω πολύ γρήγορα την ήττα από τον πρωτοπόρο Φωστήρα Αθηνών και ξεκίνησε θετικά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Τσαμόπουλου στον πάγκο.

Την Κυριακή (27 Ιανουαρίου, στις 3 το μεσημέρι) αντιμετωπίζει τον Φωστήρα Ηλιούπολης, στο ντέρμπι της πόλης και θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα.

Ο φύλακας “άγγελος” της Διάνα, Χρήστος Κόρρας, είχε καθοριστική παρουσία στον αγώνα, βοηθώντας την ομάδα του να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τον Ταύρο. Ο νεαρός «πορτιέρο» αναφέρθηκε στην νίκη της ομάδας του, τονίζοντας ότι το γήπεδο πρέπει να γεμίσει στο τοπικό ντέρμπι της Κυριακής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Πετύχαμε μία σημαντική νίκη κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο. Καταφέραμε να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό και αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού. Στο τέλος κινδυνέψαμε, επειδή χαλαρώσαμε, όμως το θετικό είναι ότι επιστρέψαμε στις νίκες. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Έχουμε μπροστά μας το τοπικό ντέρμπι με το Φωστήρα. Σκοπός μας είναι να παίξουμε όσο πιο καλά μπορούμε, ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Πάντα αυτά τα ματς είναι ιδιαίτερα, καθώς αντιμετωπίζουμε άτομα που βλέπουμε κάθε μέρα, όμως πάντα στα πλαίσια του υγιή ανταγωνισμού. Ο κόσμος πρέπει να έρθει την Κυριακή στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθειά μας, αλλά και να θαυμάσει ένα πολύ ωραίο αγώνα”.