Connect with us

3ος Όμιλος

‘Κύκνειο άσμα’ για Βύζαντα και Καλαμάτα

Published

on

Τόσο ο Βύζας όσο και η Καλαμάτα αποτελούν δυο ομάδες που πριν από μερικές δεκαετίες μεσουρανούσαν στις επαγγελματικές κατηγορίες, ωστόσο, η φετινή σεζόν όχι απλά ήταν καταστροφική αλλά είχε ως αποτέλεσμα οι δυο σύλλογοι να γευτούν το.. ποτήρι του υποβιβασμού, βάφοντας με μαύρα γράμματα την ιστορία τους. Στο τελευταίο ματς της σεζόν αμφότεροι τέθηκαν αντιμέτωποι, με τους Μεγαρίτες να παίρνουν τη νίκη με 1-0 χάρις σε γκολ του Δρίτσα στο 18′ που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Παλιούρα. Η ‘Μαύρη Θύελλα’ ήταν ανώτερη σε όλο τον αγώνα, όμως για ακόμη μια φορά έδειξε ότι την κατάλληλη στιγμή αδυναμία στο σκοράρισμα. Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, αφού για τον Βύζαντα αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Κλωνάρης με δεύτερη κίτρινη, ενώ για την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε από πλευράς Καλαμάτας, ο Τσιμικλής.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Τάκης Χριστόπουλος) Αρχοντάκης, Πανταζής (46′ Κολιόπουλος), Ρόππας, Βουρνάζος, Μακρής (58′ λ.τρ. Σταυρόπουλος), Ατματζίδης, Μαυρονάσος, Παιδάκης (46′ Αλεβίζος), Μεϊμαρίδης, Κλωνάρης, Δρίτσας.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιάννης Ζαμπρόπουλος) Παλιούρας, Γαλανόπουλος, Λιόλιος, Τσόπελας, Οδεμισιώτης (60′ Ραχίμ), Τσιμικλής, Κακαλής, Γκίμο, Καλαντζής, Τορεζάνι, Ότα (46′ Ρήγας)