Connect with us

slideshow

Κύμα παραιτήσεων στον Μανδραϊκό

Έφυγε ο Χατζηαλέξης και όλο το επιτελείο.

Published

on

Κύμα παραιτήσεων στον Μανδραϊκό επέφερε η ήττα στα Λουκίσια με πρώτον τον προπονητή της ομάδας Μαργαρίτη Χατζηαλέξη.

Ο έμπειρος κόουτς υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Μανδραϊκού λέγοντας stoplekto.gr ότι « συνέβησαν πράγματα που δεν με καλύπτουν». Τον κ Χατζηαλέξη ακολούθησε όλο το προπονητικό επιτελείο και ο γενικός αρχηγός της ομάδας κ Τσαντήλας, που υπέβαλλαν και αυτοί με τη σειρά τους την παραίτηση τους.

Πάντως παράγοντες του Μανδραϊκού δεν έδειχναν να ανησυχούν για την παραίτηση Χατζηαλέξη λέγοντας πως σε εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος  είχε δυο ισοπαλίες, τρείς ήττες (Κόρινθο, Ερμιονίδα, Λουκίσια) και τέσσερις νίκες  μάλιστα η μία με τον παντελώς ανίσχυρο Ασπρόπυργο και η άλλη με τον υπο διάλυση Πόρο. Οι ίδιοι παράγοντες απορούσαν πως ο κ Γιαλιάς τον είχε τόσο καιρό στην ομάδα με τέτοια αποτελέσματα.

Μιλώντας stoplekto.gr , ο ισχυρός άνδρας του Μανδραϊκού κ Χρήστος Γιαλιάς, για το θέμα των παραιτήσεων είπε ότι « στον Μανδραϊκό θα μείνουν μόνον όσοι σέβονται την ιστορία του συλλόγου, τον λαό της ομάδας καις τους στόχους του προέδρου».

Άγνωστη πάντως παραμένει η στάση που θα τηρήσουν οι παίκτες μπροστά στις ραγδαίες εξελίξεις στον σύλλογο. Η ήττα στα Λουκίσια και η απώλεια της δεύτερης θέσης που πιθανόν να οδηγούσε στην Γ Εθνική φαίνεται ότι ήταν καταλυτική.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply