Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Κύπρος Κορυδαλλού – ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα 2-1

Published

on

Με σκόρερ τον Γκορόγια η Κύπρος Κορυδαλλού επικράτησε της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας με 2-1 στη Δραπετσώνα  και σημείωσε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα .

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 66’ με τον Χατζημελετιάδη , αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη γι’ αυτούς . Ο Γκορόγιας ισοφάρισε στο 72’  για τους Κορυδαλλιώτες , για να σημειώσει ο ίδιος το γκολ της νίκης στο 85’  με πέναλτι.

Καλή η διαιτησία του Φιλακούρη.

Να σημειωθεί ότι νέος τεχνικός της Κύπρου Κορυδαλλού στη θέση του Γιώργου Τσιριγώτη που παραιτήθηκε αναλαμβάνει ο  Μπάμπης Τοπίκογλου  που θα έχει συνεργάτη τον Γιώργο Λαγούδη. Ο τελευταίος κοουτσάρισε την ομάδα στο σημερινό παιχνίδι..

ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡ.: Ντέντες, Νάνος, Διοκμετζίδης, Καζιάνης, Μπάρκας, Καριντζαΐδης, Σαφράς( 60’ Κάππος) , Τσιπούρας( 86’ Παγώνης) , Ιωάννου( 90’ Καμπούρης) . Τοπίκογλου, Γκορόγιας.

ΑΕ  Μ.ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ : Μεϊμάρογλου, Παπαδόπουλος. Κασδοβασίλης( 80’ Καρασάββας) , Τζιώτης( 90’ Μανουλίδης) , Σταμπούλογλου, Χατζημελετιάδης( 82’ Πολυχρονίδης) , Σαραντάκος( 60’ Τσορτανίδης) , Γκιάτης, Βάσσος, Πέρρος. Κουλουριώτης