Connect with us

stoplekto

Κύπρος Κορυδαλλού – ΑΟ Καραβάς 2-0

Published

on

Αποφασιστική  και ψυχωμένη η Κύπρος Κορυδαλλού επικράτησε δίκαια 2-0  στο ντέρμπι του ΑΟ Καραβά με σκόρερ τον Παυλόπουλο και είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι της ανόδου .

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι που γνώρισαν την ήττα στο πρωτάθλημα μετά από σχεδόν δυο χρόνια (!!!) έχασαν πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος και απομακρύνονται από την κορυφή.

Οι Κορυδαλλιώτες φάνηκε ότι ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι . Σωστά στημένοι από τον Νίκο Κούστα ου παρουσιάστηκε πολύ διαβασμένος ,  δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να κάνουν το παιχνίδι τους.

Οι Κυπελλούχοι στον κρίσιμο αυτό αγώνα   φάνηκαν κατώτεροι του αναμενομένου  . Με κενά στην άμυνα και με προβλήματα στη μεσαία γραμμή  δεν κατάφεραν  να ανταπεξέλθουν   με αξιώσεις σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα.  Το  φετινό χαρακτηριστικό της ομάδας του Καραβά σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια είναι το πάθος  το τσαγανό, η φρεσκάδα  και η σπιρτάδα των παικτών της. Ε, λοιπόν όλα  αυτά τα στοιχεία έλειπαν από τον αγώνα με την Κύπρο….

Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Παυλόπουλος  με σουτ έξω από την περιοχή.

Προσπάθησαν οι φιλοξενούμενοι να αντιδράσουν στη συνέχεια , αλλά σε δυο περιπτώσεις που βρέθηκαν κοντά στην ισοφάριση δεν τα κατάφεραν . Στο 38’με τον Φούντα που από κοντά σούταρε ψηλά άουτ και στο 45’ με τον Μπεσού που πριν προλάβει να πλασάρει έπεσε στα πόδια του ο  Κρασσάς και έσωσε .

Η Κύπρος  διπλασίασε τα τέρματα της στο 52’ όταν ο Παυλόπουλος βρέθηκε μόνος στην «καρδιά » της αντίπαλης άμυνας  και με ψηλοκρεμαστό σουτ πέρασε την μπάλα  πάνω από τον Μώτο «ζευγαρώνοντας » τα γκολ της ομάδας του .

Στο 82’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Βάσσου από τον Καλιακούδα  ενώ στο 85’  έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Χατζημελετιάδη που μόνος του  πλάσαρε μόλις άουτ .

Η μεγάλη ευκαιρία του Καραβά χάθηκε στο 89’ όταν η κεφαλιά του Λίμα βρήκε το δοκάρι .

Τα κατάφερε καλά ο διαιτητής Φιλακούρης  που ελέγχεται μόνο  για τη φάση του 82’

ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Κρασσάς, Σιμάκου, Αλευρής, Πέττας, Κόμης( 59’  λ.τρ. Χατζημελετιάδης). Καλικαντής, Κνέζεβιτς( 71’ Βάσσος), Στούπης, Ταμπουράκης ( 66’ Ρικούνοβ ) Κατσούλας, Παυλόπουλος( 91’ Τζανόγλου )

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Ζαρκάδας( 56’ Λούκα), Λίμα, Καλιακούδας, Αναγνωστόπουλος, Μπιλίμπασι, Κουμεντάκος, Χατζηπαναγιώτης( 64’ Γεωργίου) Μπεσσού, Φούντας ( 69’ Καμμένος) , Χονδρουδάκης .