Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Κύπρος Κορυδαλλού: “Προκλητική η διαιτησία του Τσαμούρη”

Published

on

Από τη διοίκηση της Κύπρου Κορυδαλλού λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

‘Το ΔΣ της Κύπρου Κορυδαλλού δεν συνηθίζει να κάνει ανακοινώσεις για την διαιτησία, αλλά εν προκειμένω θέλουμε να καταγγείλουμε την σημερινή διαιτησία του κ. Τσαμούρη, θεωρώντας την προκλητική και γεμάτη ερωτηματικά.
Η αναμέτρηση στο γήπεδο “Στ. Μελισσουργός” κόντρα στον Καραβά, από μία “διαφήμιση” του αθλήματος, όπως αναμενόταν να είναι, κατέληξε σε έναν αγώνα πάλης. Ο διαιτητής άφησε εσκεμμένα το παιχνίδι να πάρει “πολεμική” τροπή, κάτι που μας προβλημάτισε αρνητικά, αφού είναι αξιολογημένος με πολλές εμπειρίες σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Χαρακτηριστικά η πρώτη κίτρινη κάρτα δόθηκε στο 62 λεπτό, ενώ έως τότε έπρεπε να έχουν δοθεί πολύ περισσότερες. Το γεγονός πως δεν είχαμε πολύ σοβαρούς τραυματισμούς από παίκτες και των δύο ομάδων, είναι θαύμα. Για εμάς πλέον ο κ. Τσαμούρης θεωρείται ανεπαρκής.
Κύριοι της ΈΠΣ Πειραιά αφήνουμε τον εν λόγω κύριο στην κρίση σας.
Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε τα περαστικά μας στον ποδοσφαιριστή του Καραβά Αριστοτέλη Τάγκα για τον σοβαρό τραυματισμό του κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Ήδη κλιμάκιο της ομάδας μας βρέθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο άτυχος ποδοσφαιριστής”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply