Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Κύπρος Κορ. – Πανιώνιος Κερ. 4-3 στα πέναλτι( 0-0 κ.δ. και παρ.)

Published

on

Με  μεγάλο πρωταγωνιστή τον γκολκίπερ Αλευρή που απέκρουσε τρία πέναλτι  και ένα ακόμα στην κανονική διάρκεια η Κύπρος Κορυδαλλού  απέκλεισε τον Πανιώνιο Κερατσινίου.

Η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν χωρίς τέρματα( 0-0) .

Στο 35’ ο τερματοφύλακας της Κύπρου  απέκρουσε πέναλτι του Σαλκετζή , η μπάλα κατέληξε στον Κουζίνη που σκόραρε , αλλά ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου  καταλόγισε οφσάιντ.

Οι Κερατσινιώτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι και την παράταση με εννέα παίκτες. Στο 53΄αποβλήθηκε ο Ψυλλάκης που εξύβρισε τον διαιτητη και στο 120΄ο Τσάτσος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 56’ αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο τεχνικός  του Πανιωνίου Γιάννης Καλαϊτζής και στο 63’ ο προπονητής της Κύπρου Νίκος Κούστας( στο Φ.Α. αναγράφηκε ο τεχνικός διευθυντής Αλέκος Λιθόπουλος!!).

Στη διαδικασία των πέναλτι ( εκτελέστηκαν από επτά)  για τους Κορυδαλλιώτες ευστόχησαν οι Ντακόστα Κρουζ, Λαδένογλου, Τραϊφόρος και Φαφούτης ενώ αστόχησαν οι Μαυρέλης, Τάπραντζης( άουτ) και Αλευρής( απέκρουσε ο Βλαχάκης) .

Ο γκολκίπερ της Κύπρου απέκρουσε τα πέναλτι των Κουϊμάνη, Βλαχάκη, Λουκίδη ενώ αστόχησε και ο Μαυράκης( άουτ) . Για τον Πανιώνιο σκόραραν οι Κουζίνης, Νέτσος, Δαβιδάκης .

ΚΥΠΡΟΣ: Αλευρής, Σιμάκου( 60’ Γαβριηλίδης,80’ Μποντέτσι ) , Σκουρλής( 55΄Τάπραντζης) , Τραϊφόρος, Κόμης, Ρικούνοβ, Μαυρέλης, Φαφούτης, Ντακόστα Κρουζ, Λαδένογλου, Βικάτος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Βλαχάκης, Δαγκλής( 119’ Αναστασίου) , Σαλκετζής (73’ Τσάτσος), Μαυράκης, Μουστάκης, Κουϊμάνης, Νέτσος , Ψυλλάκης, Λουκίδης, Κουζίνης, Ασλάνογλου( 46’  Δαβιδάκης)