Connect with us

Γ Εθνική

Κώστας Γεωργιάδης: Στόχος η νίκη και η κορυφή

Published

on

Ο Ιστορικός το Σάββατο (02/12, 13:00) αντιμετωπίζει τον Ελλοπιακό στο στάδιο της Θήβας, για την 13η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Οι κυανέρυθροι σε ένα ακόμη ματς δεν θα παίξουν με όλα τα «όπλα» τους. Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Γεωργιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπήρεσίες του τραυματία Δημήτρη Γροντή και του τιμωρημένου Γιώργου Στούπη.

 

Φυσικά και στόχος του Πανιωνίου είναι μία ακόμα νίκη, με την οποία θα καταφέρει η ομάδα να παραμείνει μόνη πρώτη στον βαθμολογικό Πανιώνιο.

 

 

Ο coach του Ιστορικού, μιλώντας στα panionianea.gr, τόνισε σχετικά για το ματς του Σαββάτου: «Προετοιμαζόμαστε με αφοσίωση στην πρόκληση αυτή με στόχο να φέρουμε στην ομάδα μας άλλη μια νίκη που θα μας κρατήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας».

 

Όσον αφορά το γεγονός πως ο Πανιώνιος την Κυριακή που μας πέρασε έμεινε αγωνιστικά… άπραγος, λόγω της αναβολής του αγώνα με τον Ερμή Ζωνιανών, ο Κώστας Γεωργιάδης ανέφερε: «Κάθε τι που μας συμβαίνει προσπαθούμε να το εκμεταλλευτούμε προς όφελος μας. Ειχαμε λοιπόν τη δυνατότητα να δουλέψουμε περισσότερο στο τακτικό κομμάτι εν όψη της επόμενης εβδομάδας που έχει πολλούς συνεχόμενους αγώνες».

 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

ΠΗΓΗ: Panionianea