Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Κώστας Δεληγιάννης: Γιατί να την πληρώσουν πάλι οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές?

Published

on

Με μια πολύ ενδιαφέρουσα δήλωση του ο επιθετικός του Αστέρα Εξαρχείων Κώστας Δεληγιάννης εξέφρασε την άποψη του για την κατάσταση που επικρατεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

 

Αναλυτικά…

 

Οι ερασιτέχνες παίχτες βρίσκονται μετέωροι για άλλη μία φορά, χωρίς να έχουν το δικαίωμα βούλησης μπροστά στις διοικήσεις και τις ομοσπονδίες. Είναι γνωστό πως όλα τα χρόνια το κράτος και οι ομοσπονδίες όχι μόνο δεν στηρίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με τις τραγικές εγκαταστάσεις όπου αφήνουν πόσες ομάδες χωρίς γήπεδα να κάνουν προπόνηση όλες μαζί σε έναν χώρο, ακόμα και καταστάσεις σε θέματα υγείας που είμαστε απροστάτευτοι και παρόλα αυτά χωρίς να ενδιαφέρονται για την προσπάθεια και την προετοιμασία των παιχτών μέσα σε αυτές τις απαράδεκτες συνθήκες διακόπτουν το πρωτάθλημα για λόγους που δεν έχουν να κάνουν καμία σχέση με τους ερασιτέχνες παίχτες, παρά μόνο με την ανικανότητα των ομοσπονδιών να λύσουν διαδικαστικά θέματα.

 

Το έργο μας ούτως ή άλλως είναι δύσκολο.

Είμαστε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που πηγαίνουμε προπόνηση μετά από δουλειά- σχολές ή σχολείο.

 

Το κάνουμε από αγάπη και όχι για να βιοποριστούμε από αυτό.

 

Μετά από δύο χρόνια καραντίνας και μία αδύναμη αγωνιστική που έχει πάει πίσω την εξέλιξη των Νέων αθλητών, μηδενίζουν την όποια προσπάθεια έχουν κάνει οι αθλητές αφήνοντας τους στον αέρα και κόβοντας τους τα φτερά.

 

Γιατί, λοιπόν, για ένα διαδικαστικό θέμα που έχει να κάνει με τις ομοσπονδίες να πρέπει για άλλη μία φορά να την πληρώνουν οι ερασιτέχνες αθλητές και να πηγαίνει στράφι όλη η προσπάθεια που έχουν κάνει μέσα σε μία ήδη δύσκολη κατάσταση;