Connect with us

6ος Όμιλος

Κώστας Περαντάκος – Παλεύουμε για γήπεδο στο Ύπατο…

Βοηθός προπονητή ο Δημήτρης Καραμέρης

Published

on

Ο Γενικός Γραμματέας του Α.Ο. Υπάτου, κ. Κώστας Περαντάκος, μίλησε στο «Ράδιο Θήβα», στην εκπομπή «Ενημερωμένος Πολίτης» για το μέλλον της ομάδας, τη προσπάθεια δημιουργίας δικού της γηπέδου καθώς και για τις εξελίξεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο κ. Περαντάκος αρχικά αναφέρθηκε στις ενέργειες που λαμβάνουν χώρα ώστε να μεγαλώσουν οι χώροι του γηπέδου στο Ύπατο, ώστε να γίνει ένα κανονικό γήπεδο στο σημείο. Αναμένεται να πραγματοποιηθεί εγκατάσταση φυσικού χόρτου στο γήπεδο. «Φέτος ελπίζω πως θα είναι η χρονιά που θα υλοποιηθεί» υπογράμμισε ο κ. Περαντάκος, επισημαίνοντας πως η διοίκηση της ομάδας είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική καθώς η πανδημία του κορωνοϊού, που επηρεάζει τόσο την παγκόσμια όσο και την ελληνική οικονομία, μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει τροχοπέδη στις βλέψεις της.

Στο θέμα του κορωνοϊού, ο Γεν. Γραμματέας του Α.Ο. Υπάτου τόνισε πως «υπάρχουν δυστυχώς πολλές απόψεις να μην φοβόμαστε, να κυκλοφορούμε πολύ άνετα δίχως να προσέχουμε. Αυτό δεν είναι σωστό», δίνοντας ως παράδειγμα χώρες όπως οι Η.Π.Α., όπου ολόκληρες πολιτείες αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα και έχουν ακόμη και τώρα καθημερινά δεκάδες χιλιάδες κρούσματα. «Για αυτό μας ακούτε επιφυλακτικούς, πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μέχρι και τον Σεπτέμβριο.»

Ο κ. Περαντάκος σχολίασε ακόμη το γεγονός πως η διοίκηση ολοκλήρωσε όλες τις οφειλές, στην ώρα της, στην ομάδα του Α.Ο. Υπάτου, ξεκαθαρίζοντας πως «δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες, εμείς λειτουργούμε με λογική εταιρικής διοίκησης και στην ομάδα του Υπάτου πληρώθηκαν όλοι και το θεωρούμε αυτονόητο αυτό. Αν δεν μπορούμε να πληρώσουμε κάποια στιγμή, θα το πούμε και θα κατεβάσουμε την ομάδα στον βαθμό που θα μπορούμε».

Στην υπογραφή με τον νέο προπονητή της ομάδας, τον κ. Παναγιώτη Τζαναβάρα, αναφέρθηκε στη συνέχεια ο κ. Περαντάκος, τονίζοντας πως «φέτος κλείσαμε έναν πολύ σοβαρό προπονητή» ο οποίος θα προσπαθήσει να υλοποιήσει το όραμα του Α.Ο. Υπάτου. Ο κ. Τζαναβάρας έχει εκτελέσει προπονητής τόσο στην Α ενθική κατηγορία, με τον Αστέρα Τρίπολης, όσο και στη Β εθνική κατηγορία. Ο Α.Ο. Υπάτου θα στηρίξει τον κ. Τζαναβάρα, «όπως κάναμε με όλους τους προπονητές», καθώς προσπαθεί να βρει έναν προπονητή ο οποίος θα μείνει για χρόνια στην ομάδα, με τον κ. Περαντάκο να τονίζει πως «ελπίζω πως θα είναι ο κ. Τζαναβάρας ο προπονητής αυτός», ενώ δήλωσε πως «θα στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας τον προπονητή.»

Μέσω του «Ράδιο Θήβα» ο κ. Περαντάκος ανακοίνωσε, για πρώτη φορά, πως η ομάδα αποφάσισε να βάλει στη θέση του βοηθού προπονητή, τον μέχρι πρότεινος ποδοσφαιριστή της ομάδας κ. Δημήτρη Καραμέρης, ο οποίος «ξεκινά την προπονητική του καριέρα ως βοηθός στον Α.Ο Υπάτου. Είναι ένα παιδί που μένει στη Θήβα, που θα είναι κοντά στην ομάδα και πιστεύουμε ότι θα προσφέρει πολλά.»

Ο Α.Ο. Υπάτου αναζητεί διαρκώς νέους παίχτες, κυρίως από την περιοχή της Βοιωτίας, για να στελεχώσει την ομάδα για την νέα σεζόν, εχόντας ήδη ανανέωσει τον «κορμό» της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος, όσο αφορά την Γ Εθνική κατηγορία, ο κ. Περαντάκος επισήμανε πως ούτε η ΕΠΟ δεν γνωρίζει αυτη. «Έχουν βγάλει έναν αριθμό 143 ομάδων που δικαιούνται να δηλώσουν στη Γ εθνική, δεν ξέρω πόσες από αυτές θα δηλώσουν. Υπάρχουν αδυναμίες τοπικά και όχι μόνο στη Βοιωτία, ομάδων που δεν μπορούν να κατέβουν. Όσο αφορά το δικό μας κομμάτι, τη Βοιωτία, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και κάθε επιτυχία και στην ομάδα του Π.Α.Σ. Κιθαιρών Καπαρελλίου και στην ομάδα του Αμβρυσσέα Διστόμου, έτσι θα έχουμε εν δυνάμει τρεις ομάδες της Βοιωτίας στη Γ εθνική.»

Πηγή – radiothiva.gr