Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κώστας Φραγκόπουλος: Ολοι μαζί τα καταφέραμε…

Published

on

Αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα που έβαλε τη δική του σφραγίδα στην αγωνιστική που πέρασε ήταν ο Κώστας Φραγκόπουλος…

Ο εξαιρετικός ακραίος μπακ-χαφ πέτυχε και τα δυο γκολ του Ολυμπιακού Λιοσίων στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Δόξας Β’υρωνος, δείχνοντας ακόμη μια φορά πως πρόκειται για ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει σε όλους τους τομείς.

Ο Κώστας Φραγκόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα μας Stoplekto.gr και ας δούμε τι μας είπε…

Κώστα καλημέρα. Μεγάλη νίκη μέσα στο Βύρωνα…πως τα καταφέρατε?

Καλημέρα σας. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα σε μια δυνατή έδρα, απέναντι σε μια ιστορική ομάδα. Σταθήκαμε όπως πρέπει κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να βρεθούμε πιο κοντά στον στόχο μας.
Ειχες πολύ σημαντική συμβολή σε αυτό…
Προσπαθώ πάντα να δίνω το 101% για την ομάδα και αυτό έκανα και σήμερα, και τελικά όλοι μαζί καταφέραμε να φτάσουμε στην νίκη!
Οταν βρεθήκατε πίσω στο σκορ, ο προπονητής σου σε πέρασε στην επίθεση..
Αποδείχθηκε μια σωστή κίνηση από τον προπονητή, αφού και εμένα μου έδωσε ώθηση γιατί μου αρεσει να επιτίθεμαι και να βοηθάω την ομάδα να βρει το γκολ!

Μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής, ακολούθησαν μόνο νίκες…

Δεν ξεκινήσαμε καλά η αλήθεια είναι, όμως η συνέχεια είναι ιδανική μέχρι στιγμής. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ελπίζουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας φέτος, και ποιοί οι δικοί σου στόχοι?

Στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να έχουμε την καλύτερη δυνατή αγωνιστική συμπεριφορά σε κάθε παιχνίδι, και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Ο προσωπικός στόχος συμβαδίζει απόλυτα με αυτόν της ομάδας, και είναι να καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της!

Σε ευχαριστούμε πολύ…

Σας ευχαριστώ πολύ και εγώ…