Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

ΚΏΣΤΑΣ ΚΟΣΚΙΝΑΣ:Η ΑΠΕΙΡΊΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΓΚΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗ

Published

on

Τις ακόλουθες δηλώσεις έκανε ο προπονητής του Θριάμβου Χαϊδαρίου Κώστας Κοσκινάς μετά την αναμέτρηση με τους Ίωνες Αλίμου…

Κάθε Κυριακή παρά τα ατυχή αποτελέσματα της ομάδας μας το πρώτο που κάνουμε είναι να δίνουμε συγχαρητήρια στους διαιτητές και να μην μεταφέρουμε τις δικές μας αδυναμίες σε τρίτους. Στο παιχνίδι του Σαββάτου όμως με την ομάδα των Ιώνων βρέθηκε μπροστά μας ένας άπειρος διαιτητής ο Κος Γκίκας που παρόλες τις προσπάθειες του δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το τραμπουκισμό που δέχτηκε τόσο από τον αντίπαλο προπονητή και του κόσμου αλλά και την συνεχή πίεση από τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο να γίνει η ανατροπή του αποτελέσματος σημαδεύοντας με τις αποφάσεις του δύο φάσεις. Στο 60 λεπτό και ενώ το σκορ είναι 0-1 ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας Μπάρκα από τελευταίο αντίπαλο παίκτη σε προφανή θέση γκολ τιμωρώντας τον με κίτρινη κάρτα και στην φάση της αποβολής και του πέναλτι έχει προηγηθεί εμφανής αγκωνιά αντιπάλου στον στόπερ της ομάδας μας Αλεφραγκή. Τα αίματα στο πρόσωπο του αδιάψευστος μάρτυρας.Για τις δικές μας αδυναμίες δεν ψάχνουμε δικαιολογίες αλλά να μην γινόμαστε και σάκκος του μποξ.

Όσο για την “φιλοξενία ” θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο την ομάδα των Ιώνων όσο και τον κόουτς και τους υπόσχομαι να τους ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο.