Connect with us

stoplekto

Κώτος : « Μήπως είχατε ξεγραμμένη την Αρμενική;»

Published

on

Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Λυτρίβη στον αγώνα με τον ΑΟΑΔ , έχουν στην Αρμενική. Υποστηρίζουν ότι το γκολ με το οποίο ισοφάρισαν οι αντίπαλοι τους σημειώθηκε με το χέρι και ενώ κρατήθηκε αδικαιολόγητα επιπλέον χρόνος καθυστέρησης.

Με επιστολή που μας έστειλε ο προπονητής της Αρμενικής Βαγγέλη Κώτος αναφέρει:

H επιτροπή ορισμού διαιτησίας δεν είχε υπόψιν της την σημασία του αγώνα; Ή μήπως δεν ήταν τυχαίος ο ορισμός του στο σημερινό παιχνίδι ;Δεν θέλω καν να μπω στην διαδικασία να σκεφτώ ότι ο ορισμός του εξυπηρετεί άλλους σκοπούς. Αν αυτός είναι ο τρόπος τους για να μας δείξουν ότι δεν μας θέλουν στην α’ κατηγορία τότε θα αντιδράσουμε ακόμη πιο δυναμικά.

Στο πιο  κρίσιμο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος δεν έπαιξαν οι κατά τεκμήριο καλύτεροι διαιτητές.

Οι σημερινοί  διαιτητές έγιναν οι άθλιοι πρωταγωνιστές ενός μεγάλου και κρίσιμου παιχνιδιού.

Σήμερα ήταν η Αρμενική αύριο θα είναι κάποια άλλη ομάδα, αυτό που έχει σημασία είναι ότι η όλη διαδικασία δείχνει προχειρότητα  οι ευθύνες σας είναι τεράστιες και σας ερωτώ γιατί δεν ορίσατε διαιτητές μεγαλύτερης εμπειρίας. Γιατί δεν αξιολογήσατε το παιχνίδι.

Ποια παιχνίδια αξιολογήσατε αυτή την αγωνιστική.

Δεν θα μειώσω καμιά προσπάθεια καμιάς ομάδας δεν το έκανα 20 αγωνιστικές μέχρι σήμερα.

Μήπως είδατε την πορεία της ομάδας μας στον δεύτερο γύρο ? Μήπως είδατε το ποδόσφαιρο που παίξαμε σε όλα τα παιχνίδια? Μήπως δεν γνωρίζετε την αξία των παιχτών που αποκτήθηκαν το χειμώνα ? Και με τους παλιούς και ικανούς ποδοσφαιριστές μας κάναμε ένα ισχυρό σύνολο.

Μήπως μας είχατε ξεγραμμένους? Μήπως κάποιοι στεναχωρήθηκαν που δε παρατήσαμε την προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία μήπως?

Έλεος πια.

Μη στερείτε από όλους μας το δικαίωμα μας για ένα δίκαιο και καθαρό ποδόσφαιρο.»