Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Κώτος: «Μας πνίγει το δίκαιο και αδυνατούμε να μην διαμαρτυρηθούμε…»

Published

on

Από τον προπονητή του Άρη Αμφιάλης Βαγγέλη Κώτο λάβαμε την παρακάτω επιστολή :

Οι φράσεις ισονομία και σεβασμός δυστυχώς έχουν χάσει το νόημα τους κι όσο κι αν θέλουμε να μην αναφερόμαστε στην διαιτησία, μας πνίγει το δίκιο με αποτέλεσμα να αδυνατούμε να μην διαμαρτυρηθούμε μετά την τραγική διαιτησία του κ. Ιωαννίδη στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Περάματος.

Για μια ακόμη αγωνιστική αισθανόμαστε ότι μας κλέβουν αυτό για το οποίο παλεύουμε ψυχή τε και σώματι.

(Για την ιστορία με ανύπαρκτο φάουλ έξω από την περιοχή ο αντίπαλος κάνει το 2-1, ακυρώνει πεντακάθαρο γκολ για να ισοφαρίσουμε σε 2-2, δεν μας δίνει πέναλτι στης καθυστερήσεις του αγώνα να κάνουμε το 3-3).

Εμείς κάνουμε έναν έντιμο αγώνα. Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλους όσους κάνουν αυτήν την προσπάθεια η οποία θα είναι μέχρι τις την τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα μας έχει περάσει πολλά όλα αυτά τα χρόνια, φέτος όμως να είναι σίγουροι όλοι πως θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει και συνάμα απαιτεί η ιστορία. Από δω και πέρα δεν υπάρχουν ανθρώπινα λάθη, καμία ανοχή, καμία άδικη απώλεια βαθμών παρά μόνο σεβασμός στο ποδόσφαιρο και ισονομία.

Τέλος συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Περάματος για την προσπάθεια που κάνουν, τους ευχαριστούμε για την φιλοξενία, είμαστε αντίπαλοι μόνο 90΄ λεπτά »