Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κ. Βρανάς: “Ενωμένοι σαν γροθιά για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί”

Published

on

Με δήλωση του το μέλος του διοικητικού συμβούλιο του Ολυμπιακού Λιοσίων, Κώστας Βρανάς, έστειλε μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με τους Αγιους Αναργύρους, ζητώντας από τον κόσμο των “ερυθρόλευκων” να δώσει το παρών στο γήπεδο.

Αναλυτικά, η δήλωση του:

“Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι. Για δεύτερη φορά τα τελευταία 15 χρονια ο σύλλογος διεκδικεί την άνοδο στηριζόμενος στην αγάπη και το πάθος των ανθρώπων του. Χωρις οικονομικές σπατάλες, χωρις μεγάλο μπάτζετ αλλά με σύνεση και εμπειρία η ομάδα διεκδικεί τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο, κάτι που δεν ήταν αυτοσκοπός αλλά προέκυψε.

Το μόνο σίγουρο για τον αγώνα της Κυριακής είναι ότι θα πάμε χωρίς κανένα άγχος, ενωμένοι σαν γροθιά για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί.

Πιστεύω στη στήριξη του κόσμου που αναγνωρίζει τους κόπους και τις θυσίες της διοίκησης, όπως και στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών που πραγματικά είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, καθοδηγούμενη από τεχνικό επιτελείο με επικεφαλή τον κ. Σμυρνή.

Πιστεύω πως την Κυριακή θα είμαστε όλοι εκεί, παλαιοί και νέοι παράγοντες, παλαιοί και νέοι φίλαθλοι, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές μα κυρίως η ψυχή και η δύναμη της φανέλας του Ολυμπιακού Νέων Λιοσίων”.