Connect with us

stoplekto

Κ. Λαμπαδάριος: “Το πρωτάθλημα δεν θα είναι ίσο…”

Published

on

Σε μια αρκετά βαριά ανακοίνωση προχώρησε ο προπονητής του ΑΟ Καστέλλας Κώστας Λαμπαδάριος, με αφορμή το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Αναλυτικά η επιστολή μου μας έστειλε:
“Είμαι έντονα προβληματισμένος για τις συνθήκες που θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα , δεν θα είναι ίσο και αυτό προκύπτει ότι ο προπονητικός προγραμματισμός που έχουμε κάνει εγώ και οι συνεργάτες μου πέφτει στο κενό λόγω του γνωστού φαινομένου που λέγεται ΣΕΦ. Η διοίκηση του συλλόγου έχει δώσει απίστευτο αγώνα για να βρει γήπεδο για προπόνηση , εδώ και λίγες μέρες κάνουμε στον Άγιο Κοσμά 3 φορές την εβδομάδα πράγμα που για ομάδα Α κατηγορίας δεν είναι σωστό.
Αυτήν την εβδομάδα θα κάνουμε μία,  λόγω ότι έκλεισε ο Άγιος Κοσμάς λόγω καιρού άρα όπως διαπιστώνεται πάμε σε μια προπόνηση.  Δεν θα βγάλω την ουρά μου έξω σε τυχόν άσχημα αποτελέσματα δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος , όμως αισθάνομαι λύπη γιατί ζούμε σε μια πόλη του Ολυμπιακού , Προοδευτικής , Εθνικού , Ιωνικού και άλλες ομάδες που έχουν παίξει Εθνικές κατηγορίες και δεν υπάρχουν χώροι να προπονηθούν παιδιά. Η Πολιτεία είναι απούσα και οι ομάδες παλεύουν μόνες τους πραγματικά. ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!”.