Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κ. Μιχάλης: «Κλειδί τα γρήγορα γκολ»

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο της Αγίας Ελεούσας μετά την μεγάλη νίκη που σημείωσε ο ιστορικός σύλλογος σε βάρος του Ολυμπιακού Λιοσίων. Ο προπονητής του σωματείου, Κώστας Μιχάλης, μάλιστα στις δηλώσεις που παραχώρησε στάθηκε στα δυο γρήγορα γκολ που σημείωσε η ομάδα του, τονίζοντας ότι ήταν το σημείο κλειδί του αγώνα. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του πρώην τεχνικού του ΑΟΤ Αλίμου και του Άρη Πετρούπολης:

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και το θετικό για εμάς ήταν ότι σκοράραμε σχετικά γρήγορα κάτι το οποίο μας βοήθησε πολύ ψυχολογικά. Από εκεί και πέρα, διαχειριστήκαμε καλά όλο το α’ μέρος χωρίς ο αντίπαλος να μας δημιουργήσει προβλήματα. Στην επανάληψη πάλι σε κομβικό σημείο δηλαδή στα πρώτα λεπτά, σημειώσαμε και το δεύτερο γκολ. Νομίζω ότι αυτό ήταν το κλειδί του αγώνα, δηλαδή τα δυο γρήγορα γκολ αφού μας έδωσαν ψυχολογία και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να λειτουργήσει. Διαχειριστήκαμε καλά το ματς και γι αυτό το λόγο ήρθε το αποτέλεσμα. Δείχνουμε σημάδια ανάκαμψης σαν ομάδα και προσπαθούμε να μπούμε σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και θέλει δουλειά και υπομονή διότι η συνέχεια δεν θα είναι εύκολη».

Τέλος χθες οι παίκτες που αγωνίσηκαν στο ματς με τον Ολυμπιακό Λιοσίων πραγματοποίησαν χαλάρωμα με τους υπόλοιπους να παίζουν φιλικό με αντίπαλο την γειτονική Ιεράπολη’.