Connect with us

stoplekto

Κ. Πρέκας: «Ο διαιτητής κατάφερε να είναι όλοι παραπονούμενοι »

Published

on

Τα συγχαρητήρια του στον Ατρόμητο Πειραιά για τη νίκη του , στους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους  και των δυο ομάδων δίνει ο πρόεδρος του Ερμή Κορυδαλλού Κώστας Πρέκας αλλά αφήνει αιχμές για τη διαιτησία του Τσαμούρη.

Με δήλωση του χαρακτηριστικά αναφέρει :

«Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο Πειραιά για την νίκη του, συγχαρητήρια στους 28 ποδοσφαιριστές για την ψυχή και το πάθος που έδειξαν. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους και των δυο ομάδων γιατί με κόσμιο τρόπο βοήθησαν τα σωματεία τους .Συγχαρητήρια στον διαιτητή γιατί κατάφερε να είναι όλοι παραπονούμενοι Ερμής Κορυδαλλού και ο Ατρόμητος Πειραιά είναι ομάδες βγαλμένες από το ίδιο μέταλλο. Έχουν συναντηθεί δεκάδες φορές στο παρελθόν και θα συναντηθούν και στο μέλλον. Πάντα με σεβασμό η μια ομάδα για την άλλη .Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Όσο για τους σκηνοθέτες τους σεναριογράφους και τους ειδικούς τους ενημερώνουμε ότι το τέλος της ταινίας δεν έχει γυριστεί ακόμα. Γιατί εμείς –Ερμής  εδώ θα είμαστε όπως πάντα και στα εύκολα και στα δύσκολα !!!».

*Δημοσιεύουμε κάποιες σκέψεις που έκανε και γράφτηκαν στο facebook , ο πρόεδρος του Ερμή Κώστας Πρέκας  πριν από μερικές μέρες και ασφαλώς πριν από το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ατρόμητο Πειραιά . Έχει σημασία αυτό ….Αναφέρει λοιπόν ο κ. Πρέκας : «Τιμούμε και εμπιστευόμαστε τους θεσμούς που διοργανώνουν το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουμε, όπως τιμούμε και εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τους θεσμούς (άλλωστε εμείς τους επιλέξαμε με την ψήφο μας).
Όπως επίσης τιμούμε και εμπιστευόμαστε την επιτροπή διαιτησίας της Ένωσης μας γιατί έχουν να επιτελέσουν ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό έργο.
Αλλά ταυτόχρονα διατηρούμε το δικαίωμα της κρίσης και της καλοπροαίρετης κριτικής γιατί έχουν το δικαίωμα της επιλογής (ορισμού) και αυτό το δικαίωμα τους καθιστά ακόμα πιο πολύ υπεύθυνους για τις επιλογές τους.
Είναι όπως ο σκηνοθέτης που γυρίζει μια ταινία, αυτός θα επιλέξει τον κατάλληλο ηθοποιό για το ρόλο που θέλει, ή ο μαέστρος που διευθύνει μια ορχήστρα, αυτός θα επιλέξει τον οργανίστα που θέλει. Εάν αποτύχει όμως ο ηθοποιός ή ο οργανίστας στους ρόλους τους η ευθύνη δεν είναι μόνο των ίδιων αλλά και του σκηνοθέτη ή του μαέστρου που τους επέλεξε και ίσως εκείνων ακόμα μεγαλύτερη.
Λειτουργώντας κατά κύριο λόγο με το συναίσθημα και όχι με τη ψυχρή λογική εξακολουθώ να εμπιστεύομαι τους ανθρώπους ελπίζω να μη διαψευστώ.»….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply