Connect with us

stoplekto

Κ. Χολέβας: « Όλη ΕΠΣΠ δούλεψε σκληρά για τη διαδικασία της κλήρωσης»

Published

on

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος – Κυπέλλου και Α΄ Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Κωνσταντίνος Χολέβας επί τι ευκαιρία της διεξαγωγής της χθεσινής κλήρωσης του Κυπέλλου Πειραιά και του διαχωρισμού των ομίλων Α΄ και Β΄ Κατηγορίας δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας για την ηθική συμπαράσταση, τα μέλη της Επιτροπής μου, τους κ.κ. Μωρέ Ιωάννα, Προβατά Βασίλη, Παρασκευάκο Νίκο, Τσίρμπα Κανέλλο για τις αρκετές ώρες που διέθεσαν για την επιτυχία της εκδήλωσης, φυσικά τον διευθυντή μας Νταλάκο Παναγιώτη, όπως κι όλο το προσωπικό που δούλεψαν σκληρά ώστε η διαδικασία της κλήρωσης να είναι άψογη από κάθε πλευρά.

Πρέπει επίσης να ευχαριστήσω τα σωματεία μας, τους εκπροσώπους τους για την παρουσία τους και την άψογη συμπεριφορά τους, όπως και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.( Φώς των Σπορ, «Kανάλι Ένα», «stoplekto.gr» , «sportactive.gr», «topiko24.gr», «grasidi.gr», «Κοινωνική», «Φωνή των Πειραιωτών» που κάλυψαν την κλήρωση.

Σε ότι αφορά την κλήρωση των αγώνων Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας την ερχόμενης Δευτέρας 7/9, θέλω να υπενθυμίσω, ότι η Επιτροπή θα δέχεται τυχόν αιτήματα σωματείων για κλειδάριθμους, ημέρες αγώνων και κυρίως Παραχωρητήρια μέχρι και αύριο Παρασκευή 4/9 στην γραμματεία της Ένωσης.

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ σε όλους που ασχολούνται με το Πειραϊκό ποδόσφαιρο, καλή αθλητική χρονιά, υγεία, χαρά κι επίτευξη των στόχων που έχει θέσει ο καθένας».