Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Λάμπρος Θαναηλάκης: “Μου έδειξε εμπιστοσύνη ο Αλέκος Ρίζος”

Published

on

Αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Αλέκου Ρίζου στη μεταγραφική περίοδο με τη διοίκηση του Άγιαξ Ταύρου να κάνει το… χατίρι του έμπειρου προπονητή και να εντάσσει τον Λάμπρο Θαναηλάκη στο δυναμικό του συλλόγου.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός με θητεία σε ΑΕΚ, Οπούντιο Μαρτίνου, Λαμία ,Μικρασιατικό και Ηλυσιακό θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο συγκρότημα των νοτίων προαστίων αφού διαθέτει την ποιότητα για να ανεβάσει το επίπεδο του συλλόγου.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε τον Άγιαξ αλλά και στο νέο πρωτάθλημα.

Τα όσα τόνισε

-Γιατί επέλεξες τον Άγιαξ Ταύρου;

Την επιλογή αυτή την έκανε κυρίως λόγω του προπονητή, Αλέκου Ρίζου ο οποίος κάθε χρόνο μου δείχνει πόσο με θέλει σε όποια ομάδα και αν βρίσκεται και εκτιμώ την εμπιστοσύνη που μου δείχνει αλλά και λόγω της φιλοσοφίας που έχει ο σύλλογος.

Πως κρίνεις το επίπεδο του τοπικού πρωταθλήματος;

Το επίπεδο είναι αρκετά καλό και ανταγωνιστικό μπορώ να πω και πως είναι ελάχιστες οι διαφορές με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Τι θεωρείς ότι θα πρέπει να αλλάξει για να βελτιωθεί το πρωτάθλημα;

Γενικά στην Ελλάδα έχουμε λάθος νοοτροπία. Διοργανωτές ,προέδροι, προπονητές, παίκτες. Δυστυχώς είναι ελάχιστοι εκείνοι που ενδιαφέρονται πραγματικά για το ποδόσφαιρο. Όταν αλλάξει ο τρόπος σκέψης τότε ίσως μπορέσουμε να μιλήσουμε για βελτίωση.

Στόχος της ομάδας;

Οι στόχοι της ομάδας είναι ένα θέμα που δεν χρειάζεται να το δημοσιοποιήσουμε. Το κρατάμε παίκτες, προπονητής και διοίκηση μεταξύ μας. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως η ομάδα δεν θα έχει καμία σχέση με πέρσι και αυτά που πέρασε.