Connect with us

stoplekto

Λάμψη Αστέρων στην μεγαλειώδη γιορτή των βετεράνων Πειραιά

Published

on

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η φετινή γιορτή  της Ένωσης Συνδέσμων  βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά .  Μια γιορτή – θεσμός  που έχει πλέον καθιερωθεί στις καρδιές των φίλων του ποδοσφαίρου και αποτελεί ουσιαστικά το γεγονός της χρονιάς  .

Στην μεγαλειώδη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Πολυχώρου «Απόλλων » στα Κμίνια παραβρέθηκαν : ο Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης , ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μπακατσέλος , η αντιδήμαρχος Πειραιά Νανά Γλύκα – Χαρβαλάκου , ο πρώην περιφερειάρχης  Δυτικής Ελλάδος  Σπύρος Σπυρίδων .

Την ΕΠΣ Πειραιά εκπροσώπησαν ο Α’ Αντιπρόεδρος Κώστας Χολέβας και ο σύμβουλος  Λουκάς Κανδύλης.

Παρόντες επίσης  ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ΣΦΠ Γιάννης Πολυκανδριώτης , ο πρόεδρος των Βετεράνων της Αθήνας Στέλιος Σαρρηδημητρίου , ο επίτιμος πρόεδρος των Βετεράνων Πειραιά Νίκος Σιδηρόπουλος,  ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου  Βετεράνων Ολυμπιακού Αντώνης Γλύκας με το μέλος Αλέκο Κτενά,  οι παλιές δόξες του Ελληνικού ποδοσφαίρου Νίκος Καρούλιας, Μπάμπης Σταυρόπουλος , Μιχάλης Γεροθόδωρος , ο παλαιός διεθνής  διαιτητής FIFA Βαγγέλης Γιαννακουδάκης κ.α.

  • Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης Κύριλλος εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου μητροπολίτου Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ.
  • Η κοπή έγινε από τον πρόεδρο της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων ποδοσφαιριστών Πειραιά Κανέλλο Τσίρμπα , Στην ομιλία του ο τελευταίος αναφέρθηκε στα 20 χρόνια δράσης και προσφορά των βετεράνων Πειραιά στο  κοινωνικό σύνολο και πρόσθεσε ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια .Παράλληλα αναφέρθηκε και εξήρε την προσπάθεια των  βετεράνων που ίδρυσαν την Ένωση .

*Πριν από την έναρξη της γιορτής προβλήθηκε βίντεο με την αγωνιστική δράση των βετεράνων Πειραιά την χρονιά που πέρασε …

ΠΟΙΟ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους  :

Ο Ολυμπιονίκης Μπάμπης Χολίδης ,ο δημοφιλής μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Γιαννάκης  που αποθεώθηκαν από τον κόσμο.

Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ για την κατάκτηση 27 τίτλων μέσα στο 2018  καθώς επίσης και οι ομάδες υδατοσφαίρισης, Βόλεϊ και Χάντμπολ των ερυθρολεύκων που  διακρίθηκαν  την χρονιά που πέρασε . Βραβεύτηκε επίσης και η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγκίρη .

Τιμητικές διακρίσεις δόθηκαν επίσης στον επιστήμονα της χρονιάς Κωνσταντίνο Τζελέπη που έπαιξε ποδόσφαιρο στον Πειραϊκό, στον Δημοσιογράφο Γιώργο  Λυκουρόπουλο, στον  διοικητή της ομάδας «Δίας» Γιώργο Αγαπίδη που έκανε τον δικό του αγώνα ζωής, στο Σωματείο Λαϊκών Αγορώ Δυτικής Αττικής «Άγιος Γεράσιμος »στον παράγοντα Νίκο Παρασκευάκο.

Το Βραβείο « Παναγιώτης Σαλπέας» δόθηκε στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Σταματή  Βουρδαμή .

Τιμήθηκαν επίσης οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Τάκης Οικονομόπουλος, Γιώργος Μουκέας, Χρήστος Αρδίζογλου, Γιώργος Κωττάκης, Πέτρος Μπόντζος, Κλεάνθης Νικολαΐδης, Θρασύβουλος Κότσανος.

Το βραβείο ήθους« Μιλτιάδης Βρεκούσης » απονεμήθηκε στην ομάδα βετεράνων του Αργοναύτη που παραβρέθηκε με πολυμελή αντιπροσωπεία .

Βραβεύτηκαν επίσης για την προσφορά τους στα 20χρόνια  δράσης της  οι ομάδες βετεράνων Αιγάλεω, Εθνικού, Προοδευτικής, Ιωνικού, Αία Σαλαμίνας , Κερατσινίου, Μοσχάτου, Δραπετσώνας , Περάματος , Αστέρα Μαγούλας Ασπροπύργου Δόξς Πειραιά , Ηρακλή Νίκαιας, Νέων Ευγενείας, Ερμή Κορυδαλλού , Χαραυγής  Νίκης Ρέντη, Πανφαληρικού, Χατζηκυριακείου .

Επίσης τιμήθηκαν η γυναικεία ομάδα της Ελλάδας Ποντίων και η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕ Περάματος .

Τιμητικές διακρίσεις δόθηκαν στον χορηγό Θεοφάνη Μουντζούρη, τον ιατρό Θωμά Θωμαΐδη και τον διαιτητή Ιωάννη Χάνα.

  • Κατά την διάρκεια των απονομών στην οθόνη προβάλλονταν φωτογραφίες όλων των βραβευθέντων .
  • Την γιορτή παρουσίασαν οι Δημοσιογράφοι Αντώνης Δαρζέντας και Βίκυ Νικολάκου.
  • Η εκδήλωση θα περάσει στην ιστορία σαν η πλέον επιτυχημένη όλων των εποχών , κατά γενική ομολογία . Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν να βγει αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα.

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: SPORTACTIVE.GR