Connect with us

slideshow

Λάμψη αστέρων στη γιορτή των Παλαιμάχων Πειραιά

Published

on

Τεράστια επιτυχία πραγματοποίησε  η μεγάλη γιορτή της Ένωσης Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά  Μια γιορτή –θεσμός για το Πειραϊκό ποδόσφαιρο που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του πολυχώρου« Απόλλων » στα Καμίνια .

Τιμήθηκε  η ΠΑΕ Ολυμπιακός( το βραβείο παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ Βασίλης Βασιλειάδης  από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΠ Κώστα Χολέβα ) , οι αφοί Αγγελόπουλοι από το μπάσκετ του Ολυμπιακού (τους εκπροσώπησε ο κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης που παρέλαβε το έπαθλο από τον πρώην υπουργό Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο)  Τιμήθηκαν με το βραβείο « Παναγιώτης Σαλπέας« οι Πειραιώτες παράγοντες Δαυίδ Κωνσταντίνου και Λουκάς Κανδύλης .Από την ΕΠΣ Πειραιά ο σύμβουλος Γιώργος Κουνιάς .Οι οικογένειες των  αειμνήστων  Γιώργου  Ξηράκη , Αριστείδη Παπαμιχαήλ στη μνήμη των οποίων κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή . Τις διακρίσεις παρέλαβαν τα παιδιά τους Κατερίνα Ξηράκη και Στάθης Παπαμιχαήλ.

Η  ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα.

. Οι ηθοποιοί Δημήτρης Πιατάς, Ματθίλδη Μαγγίρα

Οι δημοσιογράφοι Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και Σταύρος Κουράκος. Οι διαιτητές Ελένη Λαμπαδαρίου, Χαράλαμπος Μοιραδωράκης , Παναγιώτης Μαρινόπουλος , Μάρκος Νομικός, Γιάννης Τσιάκαλος .

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Θανάσης Αγγελής, Τότης Φυλακούρης , Ντανιέλ Μπατίστα Αλέκος Κτενάς, Χρήστος Αντωνόπουλος  καθώς και παλαίμαχοι από όλες τις Πειραϊκές ομάδες που μετέχουν στο  τουρνουά ,

Επίσης άνθρωποι του ποδοσφαίρου με κινητικά προβλήματα ( Κώστας Κοντομανώλης ( Άρη Αμφιάλης) Μιχάλης Κουλίζος( Αμφιάλη) .

Η πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος κ. Αναστασία Παλούμπη , οι σχολές ΩΜΕΓΑ , η ομάδα ποδοσφαίρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου , η Εθνική ομάδα κωφών ΤΑΕ KWOΝ DO , η ομάδα παμπαίδων χάντμπολ του Ολυμπιακού Κερατσινίου , οι παλαίμαχοι της Νέας Περάμου με το έπαθλο « Ευ αγωνίζεσθαι» .Οι γιατροί Κοσμίδου, Ριτινιώτης, Μπαλάνης κ.α.

Επίσης τα μέλη της διοίκησης της Ένωσης Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά τίμησαν εκτός προγράμματος τον πρόεδρο τους Νίκο Σιδηρόπουλο για την τεράστια προσφορά του .

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παιδική χορωδία του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη .

Ακολούθησε ομιλία του προέδρου της Ένωσης Παλαιμάχων Νίκου Σιδηρόπουλου και προβολή βίντεο με τις δραστηριότητες των βετεράνων.

Παραβρέθηκαν εκτός των προαναφερομένων . Από την ΕΠΣ Πειραιά οι κ. Σπάθας, Σταματάτος, Λαπατάς , Λεμονής,Νταλάκος  από την Επιτροπή Διαιτησίας οι κ. Βούλγαρης , Δαμιανάκης,από την Επιτροπή πρωταθλήματος  η Ι. Μωρέ  ο πρώην αντιπρόεδρος της ΟΔΠΕ Γιάννης Παπαδάκος , από την διοίκηση του συνδέσμου Βετεράνων  Ολυμπιακού οι Αντ. Γλύκας και Γ. Κωττάκης , οι πρώην παράγοντες της ΕΠΣΠ Β. Βασιλόπουλος , Στ. Αμαραντίδης κ.α

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο Στράτος Σεφτελής , ο υπογράφων και η Βίκυ Νικολάκου.

ekdilosi palaimaxon peiraia2

ekdilosi palaimaxon peiraia3 ekdilosi palaimaxon peiraia4

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply