Connect with us

stoplekto

Λάμψη στη γιορτή της ΑΕ Περάματος !!!

Published

on

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η γιορτή – παρουσίαση της Αθλητικής Ένωσης Περάματος στον πανέμορφο ειδυλλιακό χώρο Lampiris Garden στο Νέο Ικόνιο.

Έγινε παρουσίαση όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας , του τεχνικού τιμ . Επίσης τρία πανέμορφα κορίτσια παρουσίασαν τις τρεις εμφανίσεις της ομάδας τη νέα περίοδο.

Παράλληλα ανακοινώθηκαν όλοι οι χορηγοί του συλλόγου.

Το παρών έδωσαν ο χρυσός παραολυμπιονίκης στην Άρση Βαρών Παύλος Μάμαλος , οι αντιδήμαρχοι Περάματος Μαργαρίτα Καζάκου , Ανδρέας Κουλαλόγλου, από τον πολιτικό χώρο οι Δημήτρης Καρύδης, Αλεξάνδρα Γκανά, Δημήτρης Διαμαντίδης , ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Λεωνίδας Αθανασιάδης .

Την ΕΠΣ Πειραιά εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Σπάθας και ο σύμβουλος Γιάννης Χονδροκούκης .  Από την Προοδευτική παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Σωκράτης Πτερνέας . Τον Αετό Κορυδαλλού εκπροσώπησαν οι Δημήτρης και Νίκος Μπούγας.

Παρών και ο πρόεδρος των Βετεράνων ποδοσφαιριστών Περάματος Στέφανος Φούσκας.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΑΕ Περάματος Γιώργος Σωπηλιάδης ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Γιάννης Σπάθας.

Έγινε επίσης παρουσίαση του νέου ύμνου του συλλόγου, τον οποίο μελοποίησε ο γνωστός Περαματιώτης  μουσικοσυνθέτης – ράπερ και μέλος του συγκροτήματος Active Member Μιχάλης Μυτακίδης , o πατέρας του οποίου είχε διατελέσει στο παρελθόν Γενικός Αρχηγός της ΑΕ Περάματος .