Connect with us

5ος Όμιλος

Λέκκας: Γιατί όχι και κορυφή με τον ΠΟΑ

Published

on

Ο Νίκος Λέκκας δεν χρειάζεται συστάσεις.

Το πέρασμα του από το Ζάκυνθο, Προοδευτική, Ρόδο και Αμπελακιακό πιστοποιούν ότι πρόκειται για έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσφέρει λύσεις.

Αγωνιζόμενος είτε στο δεξί είτε στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά και καμία φορά πίσω από τον επιθετικό, ο ικανότατος άσος είναι σίγουρο ότι θα ανεβάσει το επίπεδο του ΠΟΑ σε μεγάλο βαθμό και θα αποτελέσει εκ των πρωταγωνιστών τη φετινή χρονιά.

Ο ίδιος μιλώντας για τους λόγους που επέλεξε την ιστορική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του υποστήριξε: «Επέλεξα τον ΠΟΑ γιατί θεωρώ ότι είναι μια ομάδα που πληροί τις προϋποθέσεις και πάντα έχει υψηλούς στόχους. Αποτελείται από ένα κορμό ικανότατων παικτών και θέλω να πιστεύω ότι όσοι έρθουμε θα βοηθήσουμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα συναισθήματα του που ανήκει στην οικογένεια του ΠΟΑ λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε σε μια τόσο ιστορική ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν στο πρόσωπο μου και να πω τόσο στους ίδιους όσο και στον κόσμο ότι θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Ερωτηθείς για τους στόχους της ομάδας υπογράμμισε: «Οι στόχοι της ομάδας είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται ακόμη και στην κορυφή και αυτό το λόγο είμαι 100% έτοιμος.»