Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Λέοντες Καμινίων- Θύελλα Μοσχάτου 2-1

Published

on

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης 

Επιστροφή στις νίκες για τους ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ που επικράτησαν με 2-1 της ΘΥΕΛΛΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ στο γήπεδο του Ρέντη και έκαναν ένα τεράστιο βήμα για να ξεκολλήσουν από την ουρά της βαθμολογίας του Α’ ομίλου της Β’ κατηγορίας! Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο έως κακό από πλευράς θεάματος. Μέχρι το 44′ οι μοναδικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν το κόρνερ του Κωνσταντακάτου για τους φιλοξενούμενους στο 10′ που βρήκε δοκάρι και κατέληξε άουτ, η κεφαλιά του Γούλα στο 15′ πάλι για την ΘΥΕΛΛΑ που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Φραντζεσκάκης, και η διπλή μεγάλη επιτυχία ευκαιρία των γηπεδούχων στο 30′ με Καραγιάννη και Μαραγκό. Όμως σε ένα δίλεπτο το παιχνίδι πήρε φωτιά! Στο 44′ σκόραρε ο Καραγιάννης για τους ΛΕΟΝΤΕΣ και στο επόμενο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1 ο Κομπογιάννης για την ΘΥΕΛΛΑ! Το Β’ ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερο με όμορφο και γρήγορο ρυθμό. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι εκμεταλλευόμενοι την λειψανδρία και την φυσιολογική κόπωση των παικτών της ομάδας του Μοσχάτου που κατέβηκε στο γήπεδο με 14 ποδοσφαιριστές. Στο 47′ απ’ ευθείας φάουλ του Διαμαντόπουλου κατέληξε μόλις άουτ, στο 54′ ο Κεκάκος έπιασε δύσκολη κεφαλιά από καλή θέση που ανάγκασε τον τερματοφύλακα Κρητικό σε θεαματική απόκρουση, και στο επόμενο λεπτό παραλίγο οι γηπεδούχοι να σκοράρουν με αυτογκόλ από μπέρδεμα της αντίπαλης άμυνας. Η ΘΥΕΛΛΑ απάντησε στις ευκαιρίες στο 71′ με σουτ του Ελευθεριάδη, ενώ στο 73′ ο νεοεισελθών Κουτσούμπας σκόραρε με κεφαλιά αλλά σημειώθηκε σε θέση offside και το γκολ ακυρώθηκε. Στο 79′ η ΘΥΕΛΛΑ απείλησε για τελευταία φορά στον αγώνα με τον Κωνσταντακάτο, και στη συνέχεια μίλησε ο Κουτσούμπας! Στο 85′ έχασε τρομακτική ευκαιρία σε τετ α τετ όταν νικήθηκε από τον Κρητικό, ενώ στο επόμενο λεπτό η αντίπαλη άμυνα του έδωσε… γκολ στο πιάτο και έγραψε από την μικρή περιοχή το τελικό 2-1! Το σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έντονα την πολύ σημαντική νίκη τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα χρειαστεί να μαζέψουν βαθμούς στους επόμενους αγώνες για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες… Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Άγγελος Καρανικολάου με βοηθούς τους Θανάση Φαγκρίδα και Γιάννη Μουμπογιατζόγλου, ενώ παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κύριος Λευτέρης Καραγιάννης…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ (Φώτης Πολίτης): Φραντζεσκάκης, Καλής (60′ Ζαρμπώνης), Τριγύρης, Μαραγκός, Κατσουμπής, Μουστακίδης (60′ Τσάτσης), Καραγιάννης (83′ Βέκκος), Διαμαντόπουλος, Κεκάκος, Ντζούρας (68′ Κουτσούμπας), Οστέϊ (60′ Χάλαρης).

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Κώστας Ελευθεριάδης): Κρητικός, Τζαουπλάρι, Ελευθεριάδης, Λαοπόδης, Τσιρούνης, Σάλτας (52′ Μαυρομίχαλος), Γούλας, Γκρέμι, Ταγής, Κωνσταντακάτος, Κομπογιάννης (88′ Τζάτζας)