Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Λαζάρου: “Δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα”

Published

on

Ο προπονητής του Φοίνικα Περιστερίου, Γιώργος Λαζάρου, δήλωσε τα παρακάτω αναφορικά με το ισόπαλο φιλικό με τον Α.Ο. Ιλιου (1-1) εκτός εδρας, αλλά και για την πορεία της προετοιμασίας ως τώρα:

“Ήταν ένα δυνατό φιλικό μάτς με αντίπαλο μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής όλους τους παίκτες και δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα.
Η εικόνα μας ήταν γενικά καλή όμως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Το θετικό ειναι ότι τόσο στο επιθετικό κομμάτι όσο και στο αμυντικό, φάνηκαν οι όποιες αδυναμίες αλλά και δυνατότητές μας, επομένως με γνώμονα αυτές θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Ακόμα είμαστε στο στάδιο που όλοι παίκτες παίρνουν χρόνο συμμετοχής για να δείξουν τι μπορουν να προσφέρουν. Το μοντάρισμα της ομάδας θα γίνει κυρίως στο κύπελλο.
Η άμεση προτεραιότητα μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα. Νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι την πρώτη αγωνιστική. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά με πολύ διάθεση.”

Η ομάδα έχει δώσει ένα ακόμα φιλικό με αντίπαλο τον Αττικό (1-0), ενω την επόμενη Τετάρτη 4/9 στις 19.30 αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης.